Политика

Борисов сръфа Цветанов: В отлична форма съм! Което куче ме е захапало, все е побесняло! ВИДЕО

Борисов сръфа Цветанов: В отлична форма съм! Което куче ме е захапало, все е побесняло! ВИДЕО

991-ratio-bojko-borisov-stara-zagora

 

 

 

 

 

Който спинка сладко, има чиста съвест„, каза премиерът Бойко Борисов в Стара Загора, където е на среща с актива на ГЕРБ, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

 

 

 

В отлична форма съм, за да ми е нужна подкрепа. С радост чувам, че Добрев, след като иска да стане лидер на партия, иска да стане и министър-председател. А не да се скриеш като Орешарски“.

 

 

 

„Не сте ли чували приказката: Който нож вади – от нож умира“, „Който гроб копае – сам пада в него“. Българският народ има толкова много поговорки. Пред мен не стои въпросът, дали съм незаменим лидер“ заяви още премиерът.

 

 

 

Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казвал. Не ми е даже приятно и вие да казвате. Той се е срамувал от нас. Пожелавам успех на новия му проект“, коментира Борисов бъдещия политически проект на Цветанов, и допълни както се казва „Което куче ме е захапало, все е побесняло! „Който може да играе карти, приятна игра“

 

 

 

„Той може да направи свой политически проект, но никога няма да напълни такава зала. В Библията се казва – Обичай врага си, не го мрази. Врагът сам ще се изяде от злобата си. Ние сме градивна партия“, коментира още премиерът.

 

 

 

 

„Виждате, че и без Цветанов е пълна залата. Нали беше негово дело – а сега вие сте партията, това е демокрация“, каза още Борисов.

 

 

 

 

Какво ме тревожи, нито обръщайте внимание на Цветанов, нито на който и да е. Ние имаме да строим още. В личен план на мен ми стига, че една 100-годишна партия, друго освен Борисов не знае. Стават и лягат с мен“, коментира Борисов. Те са имали ятаци, имали са партизани, а са си издигнали един човек за враг.

 

 

 

„Коронавирусът е нещо, което съществува и от което всички ни е страх. Вчера от СЗО казаха вирусът е станал по-заразен, по-смъртоносен – идва втора вълна. Съседите в Турция въведоха полицейски час, в Германия – колко заразени и починали… Без да стартира германската икономика, нашите 250 заводи не могат да тръгнат. Безплатни неща няма. И ние се движим по ръба.

 

 

 

Усещам ги хората, че не издържат. Затова почнахме бързо да пускаме паркове, градини. Това и враговете ми го признават – с няколко месеца, с разумни усилия и дисциплина успяхме да задържим положението. После започнахме да пускаме паркове и градини през ден. Нашите опоненти казват – те са проба-грешка. Той целият свят е проба-грешка. Няма ваксина, няма лекарство.

 

 

 

Защо ЕС няма общ протокол – маска – задължителна, излизаш от вкъщи – валидно за цяла Европа… Българите забогатяха, тръгнаха към Гърция, Халкидики, какво ли не. А от 7 часа – опашка правят към ресторантите и плажовете“.

 

 

 

 

Тази година не ме плаши. Все още имаме приходи от миналата година. Но догодина светът ще влезе в тежка рецесия. Ако аз бях в опозиция, щях да съм първият, който да каже – дайте да работим заедно, защото ако не сме единни като нация, ще свършат парите“, заяви Борисов.

 

 

Борисов мобилизира актива на ГЕРБ в Стара Загора (на живо)

„Няма друг човек, който да е помагал толкова на града ни, колкото Борисов“, заяви от своя страна кметът Живко Тодоров.

 

 

Той призова Борисов да не се поддава на нападките и компроматите, които в последно време се отправяли към него. Кметът разкри, че започвало ремонта на така наречения руски пазар, летния театър и ремонти на улици. По думите му на хората им трябвало стабилност, а само Борисов я предоставял. „Няма алтернатива“, добави Тодоров.

 

 

 

 

 

Блиц, Лупа БГ

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024