Коментари

Всички предполагаме, че Борисов – гол в спалнята си – е сниман от жена. Само Биков предполага, че е от Цветанов

Всички предполагаме, че Борисов – гол в спалнята си – е сниман от жена. Само Биков предполага, че е от Цветанов

 

bogomil-bonev-678x381

 

 

Една от най-достоверно звучащите версии за „голата снимка“ на премиера е, че в основата стои жена.. Каква точно – вижте няколко мнения по въпроса:

 

 

 

Всички ние предполагаме, че Борисов – гол в спалнята си – е сниман от жена.
Само Биков предполага, че е от Цветанов.

Богомил Бонев

 

 

спинка-750x430

 

 

 

 

А ето какво пише сайтът Narod.bg:

 

Читател на Narod.bg от спецдирекцията за охрана на властта обаче контрира с неочаквано признание и направи на пух и прах манипулациите на министър-председателя.

 

„Бойко Борисов ни е забранил да влизаме в спалнята му, когато при него има жена. Няма да коментирам колко често се случва това, важното е, че няма как наш служител да е заснел спящия премиер. Снимките очевадно са направени от жена, която е получила достъп до личното пространство на охранявания. Обвиненията към НСО не са мъжка постъпка”, отсече държавният охранител на висок пост в НСО.

 

 

 

 

Тихомир Чергов пък коментира в мрежата:

 

Чета някакви неща как това било „личния живот на Борисов“, колко било непочтено да бъде сниман човек докато спи и т.н. Нека се опитам да обясня какво точно се е случило, за да имаме тези снимки, защото ми се струва, че повечето хора не са наясно и си мислят, че верно са го снимали от службите със скрити камери.
А и да кажа защо мисля, че Бойко би трябвало веднага да си подаде оставката заради кадрите от вчера.

 

 

 

Тези снимки са направени от к*рва. Или нека бъда по-„дискретен“ – от компаньонка, от ескорт. Имайки предвид кой е клиентът, става дума със сигурност за елитен ескорт от специалните бизнесменски каталози, които се разпространяват апокрифно из родния финансов и политически елит. В тези каталози са моделки, миски, фолк певици, плеймейтки и т.н. Цените на момиче са няколко хиляди лева на нощ, което обяснява и дебелите пачки в нощното шкафче до спящия Бойко. Имайки предвид дебелината на пачките, вероятно премиерът ни си е поръчал повече от едно момиче, спретнал си е оргийка, а като нищо в поръчката да влиза и кокаин за всички участници.

 

 

 

 

Тия елитни ескортки си имат разбира се покровители. Никой няма да остави някакви момиченца да прибират нерегламентирано хиляди левове на нощ, без да се отчитат на някого. Имайки предвид нивото на клиентелата, хората, които ръководят този бизнес не са обикновени мутри, а много сериозни играчи. Точно тези играчи вербуват някои от момичетата и им поръчват да събират такива компромати за определени клиенти – политици, бизнесмени, журналисти и т.н. Вероятно си имат цял каталог с такива компромати за различни „елитни“ мъже, които да използват, ако се наложи да притиснат за нещо въпросния човек, или ако някой друг иска да го притисне и има готовност да закупи компромата.

 

 

 

 

Та това се е случило накратко. Бойко си е викнал к*рви, напил се е, дрогирал се е с тях, но някоя от тях го е снимала и е предала компромата за колекцията на шефа си. И вчера просто е настъпил моментът да се използва този компромат. В едно 80% от държавите от ЕС премиерът/президентът ще бъде принуден моментално да си подаде оставка, ако се докаже, че е ходил на проститутки. Аз лично не го бих съдил толкова строго Бойко за това – сингъл е, зает е, не е първа младост. Но е факт, че в поне 4 от 5 европейски държави самият факт, че е бил с проститутки, е достатъчен повод за оставка.

 

 

 

 

 

В крайна сметка, когато си лидер на държава, трябва да си достатъчно дискретен, за да си прикриваш дребните пороци (к*рвалък, хазарт, алкохолизъм и т.н.). Не е никак добре цялата страна да научи, че си бил на к*рви, да те види да повръщаш пиян, или да разбере, че си заложил 10 бона на обръщалка на Славия.

 

 

 

Това, което мен лично най-истински ме възмущава в тази история и го смятам за категоричен повод за оставка, е ТЪПАТА НЕМЪРЛИВОСТ НА БОЙКО, КОЯТО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. Тоя идиот се оставя с такава лекота и глупост разни сенчести бизнесмени да събират компромати срещу него и да го поставят в зависимости от тях. Става дума за премиера на България. Няма да се учудя, ако пиян-залян и дрогиран разказва държавни тайни на компаньонките. Такъв безотговорен и немарлив човек е опасен за националната сигурност.

 

 

 

 

Втората причина е, че тези снимки на Бойко неминуемо ще придобият международна популярност и ще се превърнат в „меме“. Стотици хиляди чужденци, предимно млади хора, ще се смеят на мемето със спящия гол премиер, пистолета, пачките и кюлчетата злато на нощното шкафче. На тия хора ще им се запамети в съзнанието точно тази асоциация с България и българите. Същите хора ще бъдат потенциални туристи, инвеститори, колеги и началници на работещи в чужбина българи. Това са моралните щети, които Борисов нанася на имиджа на държавата.

 

 

 

П.П. Фидел Кастро е известно, че е бил страшен любовчия и е спал с хиляди жени, много от които чужденки. Доколкото се знае, отношенията им не са били „клиент-проститутка“, а „любовник-любовница“. Не им е плащал, а им е правил подаръци. ЦРУ е пробвало какви ли не начини, за да го уязви, пробие или дори убие. И след хиляди любовници не е излезнал един компромат срещу него. Щото е имал акъл и не е бил безотговорен мърльо.

 

Източници: фейсбук, Narod.bg

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024