ОБЩЕСТВО

Лиляна Павлова заживя в кокетно жилище в Люксембург, банкерка от класа е… СНИМКИ

Лиляна Павлова заживя в кокетно жилище в Люксембург, банкерка от класа е… СНИМКИ

lili-pavlova-jivee-v-ultra-luks-v-liuksemburg-1

 

 

 

 

След като европредседателството на България приключи, оглавяващият го министър Лиляна Павлова бе назначена на нов пост. От 1 ноември миналата година тя е вече вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) и е първият човек от България, член на нейния управителен съвет. Престижната финансова институция е базирана в Люксембург, където Павлова замина да живее.

 

 

 

От снимки в профила на бившата министърка в социалната мрежа Инстаграм става ясно, че там тя обитава спретнато жилище. Преди дни нейната дъщеря София навърши 13 години, а празненството по случай рождения ѝ ден се състояло именно в дома на Павлова в Люксембург.

 

 

 

 

Щерката на вицепрезидента на Европейската инвестиционна банка е успяла да намери много приятели в чуждестранната държава, макар преди майка ѝ да бъде изпратена да работи там, тийнейджърката да посещаваше столично школо. Партито ѝ било уважено от 10-ина най-близки гости, които ѝ поднесли подаръци за чудо и приказ.

 

 

 

Майка ѝ пък решила да я изненада, като ѝ спретнала тържествена украса. Специално за повода тя поръчала десетки балони с надписи „Честит рожден ден“ на английски, както и такива с цифрата 13 – годините, които дъщеричката ѝ навърши.

 

 

 

 

Тортата пък била на тема морско дъно, тъй като София, макар и на крехка възраст, се занимава с водолазно гмуркане професионално, има костюм и оборудване и вече е имала възможността да разгледа рифовете край Созопол. Рожденият ден на дъщерята на Павлова съвпаднал и с празника на друг член на семейството – тяхното куче Майки. Йоркширският териер също имал специална торта с две свещички отгоре, символизиращи годинките, които навършва.

 

 

 

Бившата министърка Павлова все по-често прави съпричастни последователите си в социалните мрежи с личния си живот, като споделя кадри на сладкишите и ястията, които с дъщеря ѝ приготвят, както и на цветята, които са неизменна част от дома и офиса ѝ.

 

Дъщерята на Павлова – София, на рождения си ден

 

 

Факти БГ, ПИК

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024