ОБЩЕСТВО

Пореден абсурд на родното Бетономорие: 6 лв. такса „Седнал да се храни“! СНИМКИ

Пореден абсурд на родното Бетономорие: 6 лв. такса „Седнал да се храни“! СНИМКИ

 

Бар на плаж „Нестинарка“ ядоса летовници не толкова с цените на напитките, колкото с факта, че иска 6 лева, за това че клиентът седи на барбарон край морето.

 

 

Става дума за популярния в Царево бар „Клуб 35“ край морския бряг. И ако голяма чаша кафе струва 3 лева, то цената на мекото кресло на пясъка е цели 6 лева.

 

 

За специална екстра – да седнеш на барбарон докато се храниш със семейството си, която се заплаща изрично – разказва във фейсбук профила си Християн Георгиев.

 

 

Ето какво написа той:

 

 

 
„Искам да ви разкажа, защо според мен синдромът Андрешко убива всеки един бизнес в България! Сядаме с половинката и двете деца да хапнем и пием по нещо. Плажа е Нестинарка в гр. Царево. Плажчето е гръмко обявявано, като едно от безплатните и наистина има зони, в които шезлонг и чадър са по 0 лева.

 

 

 

НО, тук идва голямото но, в заведението „Клуб 35“, което имахме неблагоразумието да изберем, се плаща за барбарон по 6 лв. Видно от сметката, която прилагам, сме консумирали разни неща. Така да се каже, не сме седнали да пием едно фрапе и да нагъваме сандвичи от вкъщи!

 

 

 
Не че има лошо в това, просто не приемам за нормално да седнеш в заведение и да консумираш внесено от отвън. По същия начин не приемам и да седна да ям и да ме карат да плащам освен за храната, и за столовете! Днес заведението се „изхитри“ и спечели едни 12 лева, но всъщност загуби много повече.

 

 

Ние ще сме още поне два месеца в Царево и както казва Христо Мутафчиев – „Няма да им стъпим!“, ама не на гърците, а на андрешковците. Съветвам всички приятели, също да не им стъпват. Синдромът трябва да бъде изкоренен, ако искаме бъдеще за децата си в тази страна!“

 

 

 
От „Клуб 35“ обаче се оправдаха, че по никакъв начин не залъгват клиентите си и че съвсем коректно са обявили на големи табели на плажа, че ползването на барбароните струва 6 лева.

 

Ако лежиш на шезлонгите пред заведението обаче не плащаш за тях, ако консумираш от заведението, увериха от бара.

Снимки: АГНЕС МЕТОДИЕВА

Лупа БГ, фейсбук
lupa.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024