Политика

Проф. Минеков: Този, който е записал Борисов има още разговори, снимки и документи

Проф. Минеков: Този, който е записал Борисов има още разговори, снимки и документи

 

prof-minekov-tozi-koito-e-zapisal-borisov-ima-oshte-razgovori-snimki-i-dokumenti-1

 

 

Вчера участвах в протест (б.р. онзи ден), имаше млади хора. Говорих с организаторите, че повече в частични протести няма да участвам. Но ще участвам в протест за свалянето на корупцията. Това вече е непоносимо, записи, снимки, този митинг, който направи Борисов (б.р. визира пресконференцията на Борисов в централата на ГЕРБ)“. Това заяви скулпторът проф. Велислав  Минеков в предаването “ЕвроДикоФ“, излъчващо се по ТВ Евроком.

 

 

 

“Как издържате това нещо? Това ви обрича на глад, на зависимости, на изнуда. С една клевета нещата се вършат много добре от Хунтата, нещата са много по-съвършени вече“, допълни проф. Минеков.

 

 

 

Той коментира и скандалния запис, в който се чува гласът на премиера Борисов: “Този разговор е направен от някой, който се страхува от прокуратура, от фалит. Това е много страшен коз. Това означава, че този същият притежава още разговори, още снимки, още документи“. Според проф. Минеков Борисов знае кой е човекът, който го е записал.

 

 

 

“Къде е ритонът? Непрекъснато задавам въпроси и няма отговори“, повдигна той темата за изчезналия ритон на обвиняемия бизнесмен Васил Божков.

 

 

 

 

“Съвсем други бяха очакванията. Нейно превъзходителство (б.р. Херо Мустафа).постави в скръб всички очаквания. Много е огорчаващо, не мога да го разбера“, така проф. Велислав Минеков коментира странното поведение на американската посланичка Херо Мустафа

 

 

 

“Какъв е този мозък, който е тъпкан, смазван, но продължава да е съгласен да живее в тази диктатура?“, запита скулпторът. Според него ние българите не заслужаваме да сме членове на Европейския съюз.

 

 

 

Целия разговор можете да изгледате след 2:30:11 във видеото:

 

 

 

Евроком, Факти БГ

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024