ОБЩЕСТВО

Севда, пиарката на Борисов – горда собственичка на вила в Бистрица за 1 млн. лв.

Севда, пиарката на Борисов – горда собственичка на вила в Бистрица за 1 млн. лв.

103281469_10163593498645510_3540875040059364000_o
От юли 2019 г. Шехерезада е горда собственичка на вила в с. Бистрица за над 1 млн. лв. С разчупена архитектура, изглежда много шукаритетна, както се вижда от Google Maps. Това пише Атанас Чобанов от Биволъ във фейсбук.

Тия дни ще вдигнем и дрон, за да я огледаме по-добре. Освен вилата младото семейство има апартамент от 198 кв. в София за 352 000 лв. Всичко това е купено с кредити, да не си помислите нещо лошо?

 

 

Е, друг въпрос е кой ще ви даде кредит от половин милион евро ако сте на държавна заплата с мъжа си, пише още журналистът.

 

.
Ето какво написа и Цветеслава Гълъбова в мрежата по същия повод:
Шехеразада /б.р. пиарката на премиера Борисов Севда Арнаудова/, освен да разказва приказки, знае как и приказно богата да стане. Наистина е време да емигрирам. Моята прекрасна Родина е обречена на гибел от тези ненаситни, алчни, зли и МНОГО ПРОСТИ хора, които ни управляват!!!

Направиха от България БЛАТО, в което тинята задушава всичко. Мразя ви, долни и алчни нещастници, които ограбихте и унизихте нашите родители, опростачихте обществото и изготихте децата ни от Родината! Проклети да сте!!!!

 

Цветеслава Гълъбова

И още за Шехерезада, която не само разказва приказки:

Васил Божков разкри, че не лично Бойко Борисов е ходил при него, а неговата пиарка Севдалина Арнаудова, той го направи чрез следното изказване: „През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнството да кажеш защо я пращаше?“, пише 7dnibulgaria.bg.

 

Както Ви казахме тя е личния пиар на Бойко. Бойко дори през 2015-а година лично присъства и главна част от сватбата на пиарката с Делян Димитров, който от своя страна е племенник на на дългогодишния депутат Марио Тагарински. Те двамата си имат дъщеричка.

 

 

Преди Севди, както я наричат всички, които работят с нея, беше пиар на ГЕРБ. С Борисов работят заедно от създаването на партията и тя се смята за един от най-доверените му хора.

 

 

Преди години Севдалина беше в оптуск по майчинство, когато премиерът я помоли да оглави пресдирекцията на кабинета. И тя направи компромиса да остави на грижите на бабите едногодишното си дете, за да се върне към задълженията си.

 

 

Севдалина винаги е до премиера по време на пътуванията му в чужбина и винаги е на пряката линия с медиите. Съпругът на Севди е от Хасково и е близък приятел на ексминистъра и сегашен депутат Делян Добрев.

 

 

Преди няколко месеца нашумя скандал между двамата, той се случи на едно от пресконферециите заради COVID-19 в средата на април, ето така се разви той:

 

Продължение чети в

https://7dnibulgaria.bg/archives/97560?fbclid=IwAR3HUqg0x5ateQYoI_Oz4gsh2V_KloroEelEtjpHSMWtunH3pYmU_EZ87Z8

7dnibulgaria, Фрог нюз, фейсбук

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
big_hail-189519_1280fdf

БАБХ: Време е България да научи истината за агнешкото и яйцата в плик на Великден

април 30, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
затвор

Затвор „мечта“ за 42 милиона лева за ВИП персони отваря врати – без решетки, по двама в стая с отделен WC

април 29, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024