Политика

Снимките са правени от бивш член на изпълнителната комисия на ГЕРБ, твърди Биков. Ето кого подозират…

Снимките са правени от бивш член на изпълнителната комисия на ГЕРБ, твърди Биков. Ето кого подозират…

 

big_5100b

 

 

Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал. Предполага се, че снимките са направени от бивш член на изпълнителната комисия. Това каза пред Нова телевизия Тома Биков, пише Vevesti.bg.

 

 

„Очевидно снимките са направени от човек, който е имал близък достъп до Борисов. Не е редно да обвиняваме един или друг. Но няма как да не е някой, който не е влизал в дома на премиера. Цветанов е имал достъп и до „Бояна”, и до местата, на които Борисов стои”, каза той по повод атаките срещу премиера със записи и снимки.

 

 

 

Така Биков недвусмислено намекна, че възможен автор на компромата е бившият втори в ГЕРБ.

 

 

Според него материалите са сглобявани доста време и са събирани покрай Евроизборите. Той отрече банкнотите наистина да се намират в нощното шкафче на Борисов.

 

 

 

„Направено е смешно. Посланието е по-важно. Нека прокуратурата да провери, но за мен е монтаж. Снимана е стаята, а това, че премиерът е сниман как спи, минава всякакви граници. Защо се пуска в този момент, е друг въпрос. Ясна е битката, която се води с Васил Божков. Той, веднага след брифинга на премиера, написа:

 

 

„Да си върнем България”. Големият сблъсък е с този човек, който е обвинен в 18 престъпления. Кой е решил да му помага и по какъв начин е друго. Има хора, които искат да има нестабилност, за да могат да си върнат България”, коментира Биков.

 

 

 

Той смята, че ГЕРБ е 1 млн. души и че в партия се влиза, ако искаш да поемеш някаква отговорност. Самият той е взел решение да стане част от партията, тъй като досега е бил от гражданската квота.

 

 

„Трябва да се помогне на държавата. Много дълго време властта беше на различни места и имаше власт, която беше нелигитимна. Борисов, харесван или не, се явява на избори и тогава управлява. Божков не се е явявал на избори, но дълго време е бил фактор и източник на власт по нелегитимен начин”, заяви Биков.

 

 

 

„Това, че Борисов е сниман докато спи, за мен е голям проблем. Защото говори, че той не е защитен, в момент, когато трябва да бъде”, добави той. Биков е на мнение, че предизборната кампания е започнала твърде рано. Според него, някои хора губят пари за антикампания. Той е категоричен, че партията ще удържи на компроматите.

Политика

More in Политика

плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024
171361364370379

Радев: Главчев явно още не е разбрал с какво се е заел като премиер, щом предлага да оглави и МВнР

април 20, 2024