Политика

Караянчева наказа депутата Мирчев за обида на Борисов: „Да наречеш някого мишка е обидно“

Караянчева наказа депутата Мирчев за обида на Борисов: „Да наречеш някого мишка е обидно“

big_79318120_2530996607186406_5599207439112077312_n

 

 

 

Дневният ред на НС бил принос към унищожаване на парламентаризма. Това обяви от трибуната на парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова. Премиерът пак раздавал пари през джипа сякаш са негови. Не, това са парите на българските граждани, каза соцводачът. Днес в зала трябвало да е премиерът, който да представи мерките и да предложи актуализация на бюджета, предаде „Нюз.бг“.

 

 

 

Намалената ставка за вино и бира минавали през закона за местните данъци и такси. Това нормално ли е според вас, недоумява Нинова. Опозицията пък липсвала да представи своите идеи за актуализация на бюджета. Тепърва щяло да има комисия, която да разгледа мерките за ДДС. Кой носи отговорността за тези предложения, попита Корнелия Нинова. Тя се опасява, че средствата за мерките на властта, ще да отидат в чекмеджето.

 

 

 

Предлага се не това, което е в дневния ред на хората. Премиерът да дойде в парламента и да не говорим за мазнинки, настоя лидерът на червените. Трябвало да се дебатира как тези пари ще влязат при хората, а не при приближените. Борисов трябва да обясни откъде ще вземете парите за социалните мерки. С това, което правите наливате масло в огъня на протестите, изтъкна Нинова. Смирете се поне малко, подчерта още тя.

 

 

Георги Свиленски излезе и поиска оставката на кабинета. Съпартиецът му Филип Попов също поиска Бойко Борисов да дойде. Този парламент е изчерпан, посочи той. Левите скандираха „Оставка!“. Господин Борисов доказа, че е най-големият страхливец, заяде се и Стоян Мирчев. Не трябвало да се държи като мишка.

 

 

 

Караянчева наказа левия депутат. Да наречеш някого мишка е обидно, ядоса се председателят на парламента. Вие днес сте решили да правите скандали, господин Мирчев, обяви тя. Социалистът не искаше да напусне трибуната. Шефката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова поиска да се запази авторитета на НС.

 

 

 

Грубо и просташки левите рушили авторитета на законодателния орган. Тя настоя да се даде почивка, за да мине емоционалната криза на социалистите. Червените напуснаха пленарна зала, защото нямало смисъл от днешния дневен ред.

loading...
Политика

More in Политика

big_8

Ангелов: Държавата ще осигури 2 млн. безплатни ваксини за коронавирус през август

юли 29, 2020
big_ew

Местна телевизия разобличи постановката за посещението на Борисов във Враца! ВИДЕО

юли 29, 2020
big_4

Нов запис пълен с цинизми и с глас като на Борисов: Проблема е Радев. Той не може да е държавен глава! АУДИО

юли 29, 2020
bojkov

Божков посочи поименно кой „дърпа конците в държавата“! ВИДЕО

юли 29, 2020
big_603797

Официално от МС: Извънредната епидемична обстановка се удължава до 31 август

юли 28, 2020
big_dede

Скъсах моя договор с Бойко Борисов днес, това направи и не по-малко от 30-40% от населението на България

юли 28, 2020