ИНЦИДЕНТИ

Първа СНИМКА на Юлия, намерила смъртта си край Созопол, оставя сираче 13 г. момиче

Първа СНИМКА на Юлия, намерила смъртта си край Созопол, оставя сираче 13 г. момиче

 

 

159586023563674

 

 

“Обичам те… Ще ми липсваш ужасно много, дано си на по-добро място и все така усмихната и щастлива!” Това са прощалните думи на Натали след ужасната кончина на най-близката й приятелка – Юлия Ангелова от София.

 

 

 

БЛИЦ припомня, че 34-годишната столичанка намери смъртта си край Созопол в нощта срещу неделя, оставяйки 13-годишна дъщеричка, за която се е грижела сама.

 

 

 

 

Разследване, направено от Флагман.бг, показва, че Юлия е била прекрасен човек, завършила е магистратура в УНСС и е работела за българския клон на немската компания Сименс в София. Любителка на екстремните спортове, фен на рока.

 

 

 

Натали е приятелката, с която премазаната от няколко автомобила по главния път Созопол-Приморско Юлия е била в плажното заведение “Ginny bar” в Созопол.

 

 

Мистерията около това как се е озовала в автомобила на таксиджията, който я изоставил на пътя през нощта, постепенно започва да се разплита.

 

 


34-годишната Юлия Ангелова (вдясно) е магистър по икономика и е работела за немската компания Сименс, вляво е Натали, с която са били в “Ginny bar”

 

 

 

Свидетел от бара, намиращ се на централния плаж, сигнализира, че познавал много добре двете млади жени – Юлия и Натали. Същата вечер Натали е била със своя приятел. Тримата се веселили и когато дошло време да изпратят Юлия за Арапя, именно този приятел я завел до таксито и се спазарил с шофьора да я закара за 20 лева до Арапя. Затова двамата са потресени от последвалите драматични събития на пътя.

 

 

 

Младата жена се притеснила още при разклона за в.с. „Св. Тома“, защото видяла, че броячът надхвърля 20 лв. Попитала дали не може да плати, когато пристигнат чрез ПОС-терминал – опция, която е била изключена посреднощ в къмпинг Арапя. Именно поради тази причина жената е напуснала таксито и се озовала на главния път, за да бъде пометена минути след това от няколко автомобила.

 

 

 

 

Таксиджията е местен човек – от Созопол, на 36 г., кара такси от 10 години, придвижва се с Фолксваген. Инициалите му са П.М. Той не е задържан. Няма съставомерност по НК за поведението му във фаталната нощ.

 

 

 

До този момент показанията му звучат противоречиво – той ту съжалява Юлия, защото се е разкаял и се е върнал обратно, за да я прибере към Созопол, ту после я обиждал, като твърдял, че се е държала невъзпитано, настоявайки  още с влизането в автомобила да пусне високо рок.

 

 

Очаква се до няколко часа криминалистите да установят водача на автомобила, който е блъснал младата жена първи, след което е избягал без да й окаже помощ.

 

 

 

Прегледани са видеозаписи на много камери по пътя и са съпоставени по време, издирват се за огледи десетки коли. Много било вероятно тя да е била жива след първия удар. Предвид това, че трупът е в много тежко състояние може да се направи извод, че Юлия е била прегазена от втори, дори от трети автомобил, докато издъхне в страшни мъки.

 

Блиц

loading...
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

big_590328

Неочакван обрат! Бакшиш е виновен за смъртта на Юлия, поискал й непосилна сума от Созопол до Арапя

юли 28, 2020
98a78bdeb195de8744479afff73577e0

Марица е отровена! Първи версии и подробности за масовия мор на 29 крави след водопой

юли 27, 2020
big_1109e

Масов мор! 28 крави умряха за десетина минути след водопой от река Марица до Димитровград

юли 27, 2020
gazoprovodvzriv

Огнен ад: Гръмна газопроводът България-Гърция, институциите са на крак

юли 27, 2020
0000384841-article2

Черна неделя! Морето погълна още едно дете – 8-годишно момиченце в Поморие

юли 26, 2020
83e8721fd84a4f298e8cebc0e06ec0f8

Огромна трагедия! Мъртво вълнение погълна 15-годишно момче в Крайморие

юли 26, 2020