Политика

Скъсах моя договор с Бойко Борисов днес, това направи и не по-малко от 30-40% от населението на България

Скъсах моя договор с Бойко Борисов днес, това направи и не по-малко от 30-40% от населението на България

big_dede

 

 

И при двамата – Тодор Живков и Бойко Борисов, цялата пара е в свирката, само че при Тодор Живков, колкото и да беше отвратително, колкото и да беше вулгарно, знаеш, че ще умреш под слънцето на комунизма и че няма свобода.

Това заяви ПиАрът и доктор на историческите науки Диана Дамянова в „Крум Савов Live” по Телевизия 7/8.

 

 

Тук е доста по-дразнещо е, защото ти живееш под демократични думи и абсолютно терористична и диктаторска среда, това изнервя, лъжата е това, тази Банкя, която видяхте клипа, аз мога да те заведа в тази Банкя, да направиш репортаж на 300 метра по-нагоре, където хората си правят самодейни канализации и ги пускат в гората, допълни Дамянова.

 

 

 

Между мен и лицето Бойко Борисов, който аз напоследък наричам тулуп, най-кратко и точно, има сключен договор преди близо 4 години. По силата на този договор аз трябва да бъда почтен гражданин, който си плаща данъците, който си развива бизнеса за себе си, за своето семейство и своята държава, да не нарушавам законите и да се държа уважително към властите, тази част от договора аз съм спазила. Неговата част от договора беше, той да ни управлява справедливо, да не краде, или да краде умерено, за да не може това да ми избожда очите.

 

 

 

Не бива с моите пари да строи вила на тогава малолетната си любовница в един от приказните градове по света, не бива да предава държавата в плен на един човек, който има съвършено различни намерения от политическите, а именно да притежава всичко.

 

 

Този договор обаче от негова страна не беше спазен и при това грубо неспазване на договора от негова страна, аз скъсах този договора днес. От днес нататък не съм негов поданик, нямам договор, с който съм му възложила управлението, отнемам му го, и желая  той да се съобрази с моето прекъсване на договора, това правят днес в България не по-малко от 30-40 процента от населението, каза още Диана Дамянова.

 

 

Ако Борисов не си отиде доброволно, ще има доста по-тежки последствия за тях, когато си отиде, защото виждам освирепели хора на улицата. Не на площада, там са млади хора. Такива, на които им е обиден Борисов, че си вее сакото, защото не си е сложил дезодорант, коментира Дамянова.

 

 

Нас не ни управлява този дето кара джипката, а този, който му е дал да я кара. България се управлява от Пеевски. Пеевски разпределя задачите над Борисов и тези задачи Борисов ги изпълнява, защото по някакъв начин вече е пленник.

 

 

 

 

Пеевски ще ги опраска по реда, по който им поиска бизнеса, моделът, по който се случва с Божков. Редът, по който опрасква Божков, редът, по който се опрасква Бобоков, по същия ред ще се опраскат и други. Просто Пеевски в един момент вижда, че в нещо има бизнес и пожелава този бизнес. Божков се оказа голяма хапка, не очакваха, че може да има човек като Божков, който ще реши, че може да загуби всичко, но няма да им го даде. Това е един пример и всички останали ще го знаят, допълни Дамянова.

 

 

Няма безобразие, което да трае вечно. Борисов вижда какво става и трябва да има в него един елементарен инстинкт на съхранение. Сега може да си отиде политически, защото в следващия момент трябва да си отиде физически, имам предвид да не бъде осъден на смърт, а да бъде изгонен с камъни, каза още Диана Дамянова.

loading...
Политика

More in Политика

big_safe_image_4_

Борисов: Ей тук, това „смрадливото трио“ да дойдат, да видят как в блатото се прави завод! ВИДЕО

юли 28, 2020
992e745bea8e668d8686c824d51d4228

Марков сънува кошмари заради Румен Радев: Меркел да каже дали Бойко е мутра и мафиот

юли 28, 2020
big_1c96

Обмислят кризисна семейна помощ при ново затваряне на училища и детски градини

юли 28, 2020
big_0012dc24a6519c2fbf4fca3f1f083af1

Трябваше да дадат първо на бизнеса, не на пенсионерите. Покупателната способност не е намаляла, няма инфлация в момента

юли 28, 2020
big_31_4774

„Стандарт“: Доган даде знак и на Борисов, и на Радев след две седмици тежко мълчание

юли 28, 2020
big_4

Борисов във Враца: Заводите тук ще бълват. Немски бижута правят… Който работи, не протестира! ВИДЕО

юли 28, 2020