Коментари

Борисов и ГЕРБ изгубиха София!

Борисов и ГЕРБ изгубиха София!

 

big_31_6d2f

 

 

 

Според „мозъчния трезор“ на ГЕРБ Томислав Дончев, голяма част от протестиращите в подкрепа на президента били подведени. Може, може. Сигурно е обаче, че 100% от контрапротестиращите пред Министерския съвет бяха доведени. По-точно докарани отдалече, защото им личеше, че са изпаднали в културен шок, попадайки на пъпа на София.

 

 

Абсолютен срам за една власт, която явно все повече се чувства на чужд терен в столицата. Борисов и ГЕРБ губят този град час по час. Всъщност, те вече изгубиха София, а тенденцията за това отчетливо се усети и на последните местни избори. Затова и привикаха автобусите.

 

 

 

Разбира се, толерантно ще приемем тезата на управляващите, че тези мирни люде са пристигнали, за да се порадват спонтанно на Светото въведение на милата ни татковина в чакалнята на Еврозоната. Нито един, докаран на контрапротеста, който всъщност не бил контрапротест, нито протест, защото всички били позитивни, не можа да даде смислено обяснение какво прави там. Точно както нито един активист на ДПС не можа да обясни как и защо е попаднал на брега в Росенец тази сутрин.

 

 

 

 

Явно подкрепящите Борисов и Доган са станали жертва на времево-пространствена дупка. От друга страна абсолютно всеки, който бе попитан от тв репортерите защо протестира в подкрепа на Радев и иска оставката на Борисов и Гешев, повече или по-малко се обоснова разбираемо и логично.

 

 

 

Кое друго е ясно на 100% от снощи? Имаше 100% полицейско насилие и кадрите от него бяха отвратителни и потресаващи. Точно в стила на хунта.

 

 

Доган ни „пази“ 30 години от „Босненски вариант“, а Борисов 11 години от „комунистите“. И могат да правят, и правят, каквото си поискат, облягайки се на тези безумни тези, приети с лениво безразличие от ошашавения ни народ.

 

 

 

Кое не е ясно?!

 

 

Милен Ганев, Факти БГ

 

https://m.fakti.bg/mnenia/491409-borisov-i-gerb-izgubiha-sofia

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024