ЗАБАВНО

ПИК: Алена закопа бунтарите на Ларгото: Датата, на която започнаха протестите, ги обрича на неуспех

ПИК: Алена закопа бунтарите на Ларгото: Датата, на която започнаха протестите, ги обрича на неуспех

 

аленаbig_000578

 

 

 

Съдбата и Меркурий имат ли пръст в бунтовете срещу правителството и подкрепящите кабинета протести? Дали планетите ще помогнат на Румен Радев да спечели битката срещу Бойко Борисов и дали опитът за втори президентски мандат ще е успешен? Спонтанни ли са действително недоволствата? И успешни ли ще бъдат за провокаторите?

 

Топ астроложката Алена разкри пред столичен ежедневник каква съдба очаква България на фона на войната между Борисов и Радев, пише проправителсвеният ПИК.

 

 

 

 

„Информираният човек е подготвен и знае какво и кога да очаква. Казвам го на всички онези, които бяха изненадани от „спонтанните“ протести в предходните дни, словесно подкрепени с недопустими думи от президента Радев. Ще ви припомня част от хороскопа ми за месец юли – „През този летен месец няма да е лесно на правителството на България. За пореден път ще се развихри противоборство от опозицията, която цели пак и пак да срива авторитета на България, като „доказва“ с лъжи и измами немощта на правителството, за да подстрекава хората към протести и засилва омразата между избирателите“, припомня Алена. Топ астроложката още преди време е наясно, че юли ще е време за бунтове. Но с каква цел?

 

 

 

„Целите на грабителите на държавата са ясни, защото мразещият човек е лесно манипулируем. Само с увереност, спокойствие и съхраняване на добрия тон от страна на премиера и министрите могат да бъдат избегнати скандалните моменти, които не носят полза на никого, а ако бъдат допуснати, най-пострадващ ще е народът. Тъй че изненади няма, освен за хората с къса памет, тези, за които парите решават всеки проблем, но не и когато Меркурий е ретрограден, а неговото директно движение започва на 12 юли на обед. Ако „спонтанно протестиращите срещу мутрите и мафията“, цитирам президента, бяха избрали ден за начало 15-о число на юли, успехът им щеше да е по-видим. Но късно е вече“, отсича Алена. По думите й датата 9 юли ориса на неуспех каузата на недоволните.

 

 

 

„Защо започна всичко точно на 9 юли? Съмнявам се, че в България няма дотолкова подготвени астролози, които да посъветват организаторите на протестите срещу правителството да не ги започват преди средата на месеца, защото иначе са обречени. 9 юли – ден на Юпитер, планетата на общуването, но и на агресията, която от словесна за миг невнимание преминава във физическа. Общата вибрация на деня е носител на съдбовно подчинение, на умереност, такт и търпение. Протестът би преминал много по-успешно, ако президентът Радев не беше излязъл „спонтанно“ от покоите си да насъска, но пропусна да го оглави и изпусна момента. Този човек за пореден път показа, че умее да изрича посичащи, но лъжливи думи“, казва Алена. По думите й изказванията на държавния глава са неправилни.

 

 

 

„За да бликне неконтролируемата агресия на подкрепящите го обаче, други трябваше да са думите. Вместо да получи очакваната подкрепа, той направи всичко възможно да унизи голяма част от българския народ, което го подчинява на правилата на годината на Уран – и него, и подкрепящите го. Разруха при тях сега не се забелязва, те сякаш са в силата си, но планетата вече копае под нозете им пропастта, в която сами избраха да паднат. И понеже споменах отново разрухата, да поясня за президента, че Уран решава сам, не насила, преценява какво и кога да разруши, защото е старо и ненужно, а когато някой опитва да му изземе функциите, кармата го наказва много бързо“, предупреждава топ астроложката.

 

 

 

Алена е категорична, че планетите говорят сами – „протестът, уж подтикнат от Радев, но организиран от друг, е обречен на провал“. Според нея излизането на 10 юли на недоволните също е неуместно за протести.

 

 

 

„Астрологичният анализ ни казва, че десети юли е повече от неуместен ден за протест, още повече втори ден, когато агресията трябва да нараства и да стане всепомитаща, нали това е идеята за бързия погром над правителството. На първо място денят е на инатливо поведение, привидно заради желанието да има ново начало, но под повърхността цели да всее страх, ако мине.

Фортуна ни разкрива, че всичко в президентското начинание е платено, няма нищо спонтанно, а искрено вярващите в думите му и подкрепящи го са само фон на предварителния сценарий“, смята още Алена.

 

 

 

 

По думите й Радев е орисан в настоящия си живот да работи за благото на хората, но е неспособен да намира верния начин за действие, за да бъде харесван.

 

 

„На пръв поглед се владее, но никога не успява да контролира чувствата си, които избликват в посичащи, унизителни, обидни думи към обекта на неговата омраза, но обичайно пристрастно неправдиви. Не притежава никакви лидерски качества, нито интелекта поне малко да ги възпита у себе си. Планетите ни разкриват една допълнителна информация. Каузата на Радев да спечели втори мандат е категорично обречена на провал, защото изборите са в негова година на съдбовно подчинение, когато съдбата ще го принуди да сведе глава“, попарва надеждите на президента топ астроложката.

Алена прави и анализ на поведението на премиера Бойко Борисов.

 

 

 

 

„Митинги в подкрепа на правителството не се случват често или дори никак. Той кармично е определен в деня 10 юли да изпита трудности. Беше нормално да има обратна реакция, опит да бъде постигнато равновесие, но явно едната част от площада искаше мир, а другата – война. Трудностите за Борисов бяха провокирани от опитите за насилие и кръв при сборището на президента, както и заради опитите на същите тези събрали се хора да нараняват и дори палят служителите на реда. Реакцията на премиера беше среща с дошлите да го уважат и подкрепят, след което те си тръгнаха без конфликти“, призна още Алена.

Според нея съботният ден слага окончателно край на кариерата на Румен Радев.

 

 

 

„11 юли – Радев загуби изборите за президент догодина. Най-важният извод е, без да влизам в астрологична терминология, че Радев се лиши от подкрепата на ДПС, която е нужна и за него, и за БСП на следващите избори. А БСП съветвам да потърсят отсега друг кандидат, когото да подкрепят за президент“, смята Алена.

 

 

 

Топ астроложката е категорична, че ще има трудности в България занапред, а звездната карта на страната ни показва, че дори след влизането в чакалнята на Еврозоната ще има недоволства.

 

 

 

„Исторически ден за България. Мнозина положиха много усилия да се случи. Други дадоха всичко от себе си да ни отхвърлят. Поне така пише в звездната карта на България, въпреки че ни подсказва, че в съчетание с композитната, съставена от нея и звездната карта на гласуването за нашето влизане ни очакват трудности, породени от странични, родни и междуличностни фактори, очакват ни емоции, омраза и нови протести, ако може процесът по приемане на еврото да бъде спрян“, предупреждава Алена.

По думите й обаче глобалната прогноза е, че правителството не е застрашено по никакъв начин дори това да се случи.

 

pik.bg

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023