Криминално

Арестуваха бодигарда на Братя Галеви за изчезването на Янек от Дупница (зрелищно ВИДЕО)

Арестуваха бодигарда на Братя Галеви за изчезването на Янек от Дупница (зрелищно ВИДЕО)

 

resize_on_the_fly

 

 

 

Мъж е задържан в Дупница във връзка с образуваното досъдебно производство по обявения за издирване Янек Миланов. Това потвърдиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил. Мъжът е задържан с полицейска заповед за 24 часа.

 

 

 

Арестуван е Васил Капланов – Каплата, бодигард на издирваните с червена бюлетина на Интерпол дупнишки феодали Пламен Галев и Ангел Христов.

 

 

Каплата бе задържан на паркинг в Дупница

 

 

 

 

Каплата е бил задържан на паркинг пред ресторант в Дупница от софийски ченгета. Те водят Капланов в София, за да го разпитат с детектор на лъжата.

 

 

 

Янек Миланов изчезна на 31 юли късно вечерта, след като се качи в джипа на охранителят на Галеви. Заподозреният Васил Капланов имал зъб на Янек, тъй като научил, че дупничанинът е имал стара любовна авантюра с половинката му Петя, известна в Дупница с безкрайните си похождения. Мутрата даже ходил до Париж, за да търси сметка на дупничанина за това, че преспал с жена му.

 

Арестуван за изчезването на Янек Миланов е Васил Капланов – Каплата, бодигард на дупнишките мафиоти братя Галеви.

 

„Задържането на Капланов е продължение на предприетите действия по образуваното досъдебно производство, обявиха от МВР-Кюстендил. Янек Миланов е на 43 години и е от град Дупница. Негов роднина на 1 август е заявил в РУ Дупница, че от 31 юли няма връзка с него. Служители на РУ Дупница са предприели незабавни оперативно-издирвателни действия, Янек Миланов е обявен за общодържавно издирване на 1 август. Районното управление продължава да работи активно по установяването на лицето“, се казва в официалното съобщение на местните полицейски власти.

 

 

 

Истината обаче е друга. Цели две седмици местната полиция бездействаше и не предприе никакви адекватни мерки по разследването на мистериозното изчезване на Янек, въпреки безспорните доказателства, че той се „изпарява“ след като Васил Капланов го качва в автомобила си. Чак след като вчера лично главният прокурор Иван Гешев се срещна с брата на Янек, МВР се разработи, а днес дойде новината за ареста на Капланов. Според източник на Lupa.bg в момента тече втори разпит на „фаталната“ прелюбодейка Петя, разпалила враждата между двамата мъже.

 

 

 

 

 

 

 

Лупа БГ

 

lupa.bg

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024