ИНЦИДЕНТИ

Манекенката Андрияна Баева е загиналата с джета край Балчик, оставя малкия си син сирак, отглеждала го е сама

Манекенката Андрияна Баева е загиналата с джета край Балчик, оставя малкия си син сирак, отглеждала го е сама

20da63afa9ebb084ed738870aeb909c8

 

 

 

27-годишната красавица Андрияна Баева е загиналата млада жена при трагичния инцидент с джет край Балчик, съобщи Про Нюз Добрич. Момичето е модел, бивша танцьорка. Носителка е на множество титли за красота. Неотдавна заслужи титлите „Топ лица“ на Добрич и на Балчик. Предстояло й да участва и в конкурса в Каварна. Дефилира и на последното издание на Модна фиеста в Албена.

 

 

 

 

Сигналът за произшествието в Балчик е подаден на телефон 112 около 18 часа на 22 август. Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик. Красимир Н. /47 г./ е управлявал собствения си джет, на който се е возела младата Андрияна. Машината попада на далян с рибарски мрежи, който не е бил обозначен. При преминаването през даляна жената пада от джета и загива на място. Мъжът също е пострадал, настанен е в болница. Животът му е извън опасност, посочват от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

 

 

 

Следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Добрич днес е извършил оглед на местопроизшествието. Джетът е изваден от морето. Установено е, че далянът за улов на риба започва от края на буната и продължава на около 90 метра навътре в морето. Изпратено е запитване в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури за собственика на даляна, на който липсват задължителни маркировки и обозначения. Разпитват се свидетели, които са видели трагедията, разиграла се пред очите на летовниците на централния плаж в Балчик, информират от държавното обвинение.

 

 

 

 

По информация на Про Нюз Добрич пострадалият Красимир е бивш боксьор, има автокъща в Добрич. Свидетели разказват, че джетът се удря в стоманено въже на таляна. Красимир е ударен силно в гърдите и врата. При удара въжето отскача и удря момичето смъртоносно.

 

Андрияна има 5-годишно момченце. В грижите за него й помагали родителите й в Сенокос. Всички приятели и познати на Андрияна са потресени от трагичната и ненавременна смърт на красавицата.

 

 

По-рано днес бе съобщено, че в Сенокос са събирали пари за да погребението на загиналата Андрияна. Цялото село е в шок от тази смърт на млад човек“, каза за Про Нюз Добрич кметът на Сенокос Красимир Георгиев. Той съобщи, че жителите на селото събират пари за погребението, за да може да се подпомогне семейството, което нямало големи възможности.

 

 

Андрияна живеела с баща си и детето си – 5-годишно момченце, в Сенокос. Била е самотна майка, а детето ходело на детска градина в селото.

 

 

По информация на Про Нюз Добрич двама братя първи са открили обезобразената при инцидента с джет Андрияна. Ивайло Попов и брат му Християн Попов са първите, които научават за инцидента с джет в морето край Балчик, посочва медията.

 

 

 

 

Християн Попов вижда от брега, че между две буни има безстопанствен джет. Това го кара да провери на място какво се случва. Тръгва заедно с брат си и спасител. Заварват обезобразена жена.

 

Лупа БГ

lupa.bg

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024