СВЯТ

Роберт Ф. Кенеди: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната! ВИДЕО

Роберт Ф. Кенеди: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната! ВИДЕО

 

big_1706dfe78d35c3faec3ca8b6e4c2505c322

 

 

 

Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така както обичат войната. Защото им дават възможност да упражняват контрол над населението, какъвто при други обстоятелства то никога не би приело. Те създават институции и механизми, с които да налагат подчинение.

 

 

 

Това каза Роберт Ф. Кенеди на митинга в Берлин срещу масовата манипулацията Ковид-19, цитиран от Фрог нюз. Ето какво още допълни той:

 

 

 

“ Единственото нещо, от което се нуждае правителството, за да превърне хората в роби е страхът! … Дава им възможност да унищожат средната класа и институциите на демокрацията, за да пренесат цялото ни богатство и самите нас в ръцете на оправни милиардери, за да забогатеят още повече, чрез обедняването на всички нас. И единственото нещо, което стои между тях и нашите деца е това множество, което дойде в Берлин. Днес ние им казваме – няма да отнемете нашата свобода, няма да омърсите нашите деца, ние си искаме демокрацията обратно.! Благодаря ви, че сте тук, за да се борите!“

 

 

 

 

И още:

„Фармацевтичните компании са най-мощните, и по-мощни от петрола, по-мощни от химическата индустрия, и по-голяма заплаха не само за здравето на нашите деца, но и за всички институции на демокрацията. Не само в Съединените щати и съм много доволен, че Тина Чой помогна за организирането на детска здравна защита в Европа. Ние сме тук днес, за да обявим началото на тази организация, която имаме и беше много успешна в Съединените щати. Но ние признаваме, че фармацевтичната индустрия функционира, улравлявайки политици и управляващи правителства, всеки народ по света и ако спечелим тази битка само в една страна, САЩ, ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА Я ГУБИМ В СВЕТОВЕН МАЩАБ. Имаме нужда от хора с добра воля, хора, които имат смелост, които имат неконформистки начин на мислене, които разбират, че ни лъжат, че цялата политическа структура днес е наситена с фармацевтичната пропаганда и през последните няколко години наблюдавахме нещо изключително.

 

 

 

Ние сме в преломна точка! Аз вярвам в човешката история! Най-голямата и критична точка на огъване, с която човечеството някога се е сблъсквало. В продължение на много години тоталитарните и авторитарните държави са използвали силата на страха за инженерен контрол на популациите. Израснах, разбирайки какво се е случило по време на Втората световна война у нас и по време на Нюрнбергските процеси Херман Гьоринг беше попитан от прокурора: Как накарахте немците да се съобразяват и поддадат? Той отговори, че не само в Германия, това работи във всяка страна, независимо дали е фашистка страна или комунистическа страна или монархия, или демокрация.

 

 

 

Това, което всички управляващи трябва да направят, е да кажат на хората, че има нещо, да насочат пръст към източника на техния страх и тогава можете да накарате хората да правят всичко, което искате. Можете да ги накарате да отидат на клане като овце. Можете да ги накарате да се подчиняват както по време на голямата депресия с Хитлер. Бяхме с голям късмет в нашата страна, че имахме лидер като Франклин Рузвелт и той каза, че единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх. Той разбра, че страхът ще ни подтикне към тоталитаризъм.

 

 

 

И имаме на дневен ред програмата за биологична сигурност, която включва хора като Бил Гейтс и Антъни Фаучи, и Давос, и всички тези хора, които сега управляват световната икономика, те от години разбират, че имат власт, каквато никое тоталитарно правителство никога не е имало на разположение. Биосигурността, която познаваме от Хитлер, който можа да насочи пръст към евреите и каза, че те са голямата заплаха и трябва да се плашим от тях.“

 

 

 

 

Робърт Франсис Кенеди младши е американски екологичен адвокат, автор и активист. Кенеди е председател на борда на Асоциацията на защитниците на водата природозащитна организация с нестопанска цел, която той помага да се открие през 1999 година.

 

 

От 1986 г. до 2017 г. Кенеди е старши адвокат на Съвета за защита на природните ресурси], организация с нестопанска цел в областта на околната среда. Той служи от 1984 до 2017 г. като член на борда и главен прокурор на Хъдсън Ривъркипър.

 

 

 

В продължение на повече от тридесет години Кенеди е професор по екологично право в Университет Пейс в Уайт Плейнс, Ню Йорк. До август 2017 г. той също заема длъжността надзорен адвокат и съдиректор на клиниката по разрешаване на екологични спорове на университета, която той основава през 1987 г. Той е почетен професор в Университет Пейс.

 

 

 

Кенеди е домакин на Ring of fire, национална синдикална американска радиопрограма и е написал или редактирал десет книги, включително два бестселъра и три детски книги, отбелязва Уикипедия.

СВЯТ

More in СВЯТ

djames-rubin

САЩ: Украйна да разкрие тежката истина за ситуацията на фронта, дори да не е в интерес на Зеленски

март 28, 2024
Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
дъглас

Дъглас Макгрегър: ЦРУ и МИ6 са участвали в подготовката на терористичната атака в „Крокус“

март 27, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
кулебаphp4gc0ib_559x345

Кулеба си изпусна нервите: Безсилни сме пред модернизираните руски ФАБ, дайте ни проклетите Patriot!

март 26, 2024