Uncategorized

Екипът на Христо Сираков: Приключи един живот, посветен на любовта и красотата

Екипът на Христо Сираков: Приключи един живот, посветен на любовта и красотата

 

big_2688

 

 

 

С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков, съобщи пиарката на „Плейбой“ Мила Христова .

 

 

С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот!

 

 

 

Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките ми.

Светъл път, Христо!

 

 

 

Преди повече от седмица издателят на „Плейбой“, известен с прякора си „Стоте манекенки“ получи инсулт. От тогава той бе в болница. Направена му бе манипулация за разширяване стеснените кръвоносни съдове, за да се възстанови мозъчната дейност, казаха тогава негови близки.

Той бе на 64 години.

 

 

 

От няколко години той има сърдечни проблеми, сърцето му е излизало от ритъм, но е лекувал това упорито с медикаменти. Преди около 2 месеца се е заразил с К-19 и е прекарал болестта много тежко. Оттеглил се е на вилата си на Щъркелово гнездо, където е опитал да се справи без да влиза в болница.

 

 

Преди седмици познат лекар го е срещнал и е останал притеснен от вида на светския лъв. Лицето му било подпухнало, много бил отслабнал, но се шегувал, както винаги.

 

 

 

Не е ясно точно кога е получил инсулта, тъй като по молба на близките му нито една болница в София не потвърди, че го е приела като пациент.

 

 

 

Христо Сираков е успешен бизнесмен, въпреки че в последните 20 години не слизаше от светските хроники. Притежава предприятие за кожени изделия в Габрово. С невероятно чувство за хумор и самоирония. В последно време предпочиташе компанията на кръга около „Плейбой“ , отколкото свои връстници. Има две деца – момиче и момче, като девойката е от първата му съпруга – известната в миналото манекенка Мария Сиракова. Днес тя е успешен дизайнер в Италия, живее във Флоренция и продължава да носи фамилията на Христо Сираков, въпреки че от години съжителства с италиански производител на текстил.

 

 

 

Христо Сираков е свързван с два автоинцидента с жертви

 

 

Писателката Милена Фучеджиева.разказва за жестока катастрофа през 1982 г., в която загива бащата на детето й, годеникът й Ради Радев, син на известния кинорежисьор Въло Радев. С ладата, шофирана от общия им приятел Христо Сираков, се забиват в крайпътен стълб близо до Луковит.

 

 

 

Фучеджиева твърди, че след като убива в катастрофа годеника й, Сираков причинява смъртта на още един човек на пътя. За този инцидент не бил наказан, защото заминал за Италия и всичко се потулило. Истината е, че Христо Сираков е съден и лежи две години.

 

24 часа

 

24chasa.bg

loading...
Uncategorized

More in Uncategorized

big_40ae

След тежко боледуване с коронавирус почина проф. д-р Георги Хубчев

октомври 17, 2020
Image_9118585_128

Помните ли я? Анахид Тачева чукна 80, посрещна ги зад Океана… СНИМКИ

октомври 16, 2020
phpgfzvkc_800x_

Скръбна вест: Напусна ни проф. Христина Вучева

октомври 15, 2020
73fd9e0e876a568f0673f76028862a49

Васил Божков написа: Днес ни напусна приятелят ми Кирил Христосков

октомври 10, 2020
Capture-668

Признаци от съдбата, които показват, че ще ви се случи нещо хубаво

октомври 10, 2020
3f1b307c139442fbb4d4cfd94e652d87

Сняг заваля на Витоша

октомври 8, 2020