Коментари

Задкулисието натиска Радев да даде шанс на Борисов да се измъкне по терлици

Задкулисието натиска Радев да даде шанс на Борисов да се измъкне по терлици

 

3b51bca8fe0941ceb68ab2b820c24886

 

 

От няколко дена натискът върху Румен Радев се усилва. От различни страни бивш обтекаем и хлъзгав президент, сегашен вицепремиер, както и ръководители на „Да, България“ съветват Радев да се смири. Да се разбере с Борисов, защото, видите ли, Борисов бил притиснат в ъгъла, а това не е хубаво и не е честно=

 

 

 

Това пише Николай Милчев за Либерта.

 

 

 

Кое не е хубаво и честно, господа? Корупцията ли? Простотията ли? Пачките и пищовите ли? Разбира се, че не са нито хубави, нито честни тези неща. Отвратителни и непоносими са и затова едва ли е възможно да се седне с тях на преговори.

 

 

 

 

 

 

И Първанов, и Каракачанов, и генерал Атанасов, и разни русофили, русофоби, социолози и всякакви други – къде явно, къде с половин уста, предлагат мини кръгла маса за двама. Сякаш протестите и истината не съществуват. Няма ги, не са били никога.

 

 

 

Нещо друго, нещо свише – политическо и магическо, е по-важно от гнева и площадите. Какво е то обаче, е известно само на тези най-главни и учени глави. А всички знаем за какво става дума – да се даде шанс на Борисов да се измъкне по терлици – мирно, тихо и щастливо и с букет цветя в ръцете. И с джипка за по-добри времена.

 

 

 

Колко хитро само тези мастити фигури представят личните си интереси за обществено благо и за единствен изход. Ама че имало хора по площадите, че месеци вече ври и кипи, че Справедливостта е жадувана – майната му. Важното е Те – най-големите, да се разберат. И все в името на цветуща целокупна България.

 

 

 

Ако изходът от ситуацията е двама души, пък били те президент и премиер, да се видят и договорят, тогава ние кои сме? Ние за какво сме и къде сме? За да ръкопляскаме ли само?

Коментари

More in Коментари

venelin-petkov_0

Волгин разсипа Венелин Петков: Защо стоя шест години началник, щом ти е оказван натиск?

ноември 12, 2022
димана

Петя Дикова: Сърцето ми се къса за едно детенце, което няма да спи до майка си тази нощ. Нито утре

ноември 11, 2022
d4b16c73be44440ea25305d84fd93b0c

На кафе с мафията

ноември 11, 2022
марковbig_22

Другарят Борисов, пръв евроатлантик и еталон за качество на европейските ценности у нас рече, че той е най-подготвения политик не само у нас, а и в целия свят

ноември 10, 2022
димана

Темида много спешно трябва да си свали превръзката от очите и да се обеси на нея

ноември 10, 2022
ezgif-3-e6c1ae80e5

Защо Путин има толкова много фенове у нас?

ноември 7, 2022