ОБЩЕСТВО

Актьорът-легенда от „Вчера“ Георги Стайков: Трите ми жени ме оставиха да мра в л**ната си!

Актьорът-легенда от „Вчера“ Георги Стайков: Трите ми жени ме оставиха да мра в л**ната си!

9fde671e15c884257ca1d128be422219

С първата си съпруга Асения Йорданова от Копривщица

 

 

Култовата звезда на големия ни екран от 80-те години Георги Стайков, направил завидна кариера по-късно в скандинавското кино, от година и половина се бори с тежка форма на множествена склероза. За актьора, който трудно се обслужва сам и дори се изпуска, се грижи социален патронаж. Най-голямата му мъка обаче е, че след 3 брака нито една от жените му дори не звъни по телефона, за да се поинтересува от здравето му.

 

 

 

„Повече за нищо на света не бих се обвързал с жена, болестта ми показа кой какъв е. Добре, че идват колеги и приятели да видят как съм, сестра ми редовно ме посещава. Нито една от трите ми бивши съпруги не благоволи да ме види, макар че три пъти влизах в болница“, оплаква се Стайков.

 

 

 

 

Според актьора, превъплътил се в трагичния Ростислав от „Вчера“ последната му половинка Асения дори не му вдигала телефона. Понякога се чувал единствено с шведската си съпруга Мариам, но само за да се поинтересува от сина си Алберт-Николай, който е на 13 години.

 

 

 

С шведката Мариам се чуват само покрай общия си син

 

 

 

 

„Ходя трудно, имам проблеми с телесните функции. Жените ме оставиха да мра в лайната си. Добре, че ми отпуснаха пенсия заради 95% инвалидност. Получавам и пари от авторски права в Швеция, не твърде много, но свързвам двата края. Там за тези неща се следи много строго“, допълва актьорът.

 

 

 

Стайков предизвика голям медиен скандал в началото на годината, като омаза с фекалии стаята си в столичния хотел „Хемус“ и беше изгонен от мениджмънта. „Камериерката е отишла да смени спалното бельо в стаята му и я намерила в ужасяващ вид. Цялата стая е била оакана, възможно най-меко казано. Имало е изпражнения дори по стените“, разкриха от хотела.

 

 

 

На актьора било казано да напусне предварително с уговорката, че сумата за последната нощувка ще отиде за почистването на стаята. Възмутен, Стайков заплаши, че ще съди хотел „Хемус“ и ще настоява за извинение и обезщетение в размер на поне 5000 лева.

 

 

 

 

Лупа БГ

 

lupa.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024
елена п

Елена Поптодорова екзалтирано от САЩ: Подкрепата за Израел е споделена и непоклатима

април 14, 2024