ИНЦИДЕНТИ

Простреляната 21-г. майка, открита мъртва в Пловдивско се оказа крупна арендаторка! СНИМКИ

Простреляната 21-г. майка, открита мъртва в Пловдивско се оказа крупна арендаторка! СНИМКИ

 

eto-koia-e-21-godishnata-maika-923

 

 

 

Красимира Куковска е жената, която днес преди обяд беше намерена простреляна и мъртва в дома си в пловдивското село Бегово. Все още разследващите правят огледи дали става въпрос за убийство или самоубийство.

 

 

 

От свои източници БЛИЦ научи още, че Красимира се е простреляла или е била простреляна с въздушна пушка в областта на гърдите.

 

 

 

По време на инцидента 2-годишното дете на жертвата е било на ясли, а 2-месечното бебе е било в къщата. Съпругът не е бил в дома им в това време. Красимира Куковска е преживяла няколко големи трагедии в живота си.

 

 

 

 

 

 

Преди няколко години майка й Ива и баща й Делко, когото наричали с прякор Шилото, катастрофирали. Тогава майката починала, а бащата тежко преживял смъртта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също починал. Това било втори брак, преди това Делко бил женен за жена от Хисар, от която имал две големи дъщери, но не поддържал връзка с тях.

 

 

 

 

Преди да почине, Делко Шилото, който бил голям за региона арендатор на земя, прехвърлил всичко на малката си дъщеря Красимира. Така младото момиче също станало арендатор. Местни разказаха за БЛИЦ, че гледа над 1000 декара земя, на които има различни насаждения. Преди време около Красимира, според думите на местните заради пари, се завъртели двама братя от Бегово.

 

 

 

 

 

 

 

Момичето започнало връзка с единия от тях – Любомир Петров, който е баща на двете деца на Красимира. Хората разказаха, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали сериозно. По-големи проблеми създавал другият брат, който имал регистрации в полицията за кражби.

 

 

 

Преди години пък Красимира имала проблеми с наркотици, които употребявала, но вече се била взела в ръце, разказват нашите източници. Те са категорични, че младата жена не би сложила край на живота си, въпреки, че за сега версиите на полицията са в тази насока.

 

Младото семейство се занимава със земеделие – отглежда около 200 дка рози, жито, слънчоглед, череши.

„Красимира и Любомир нямаха финансови проблеми. Плащат и на работници, които наемат за обработването на земите. Притежават скъпи коли. Едната е Ауди Q7“, обясняват в Бегово.

Местните са потресени от трагедията.

 

 

Припомняме, че сигналът е бил подаден около 11, 30 часа от Любомир П., който се прибрал от работа вкъщи и намерил окървавената Красимира, пише „24 часа“.

В момента на място са криминалисти.

 

 

Блиц, 24 часа

 

blitz.bg

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024