Политика

Цветанов: Борисов превърна ГЕРБ в най-мразената партия, няма как повече да е премиер

Цветанов: Борисов превърна ГЕРБ в най-мразената партия, няма как повече да е премиер

 

 

big_37a2

 

 

„В тази тежка политическа конфронтация и институционална криза, която има днес, ДПС ще бъде решаващият фактор и ще определи времето и дали този парламент ще си изкара мандата“. Това заяви в интервю за „Флагман“ Цветан Цветанов.

 

 

 

„През последната година виждам сериозно отстъпление от поетите ангажименти в управленската програма, виждаме и съответните разминавания“, отбелязва бившата „дясна ръка“ на Борисов.

 

 

 

„За ГЕРБ се очертава един резултат от не повече от 500 хиляди гласа – сами разбирате, че вече няма да бъдат този решаващ фактор, а ще се търси постигането на бъдещ евентуален коалиционен формат, но надали ще има парламентарна група или политическа сила, която ще иска да се повтори сегашният управленски мандат или – сегашният състав и структура на Министерски съвет“, смята Цветанов.

 

 

„При тази загуба на обществено доверие и възможността в рамките на десет месеца една уважавана партия да я превърнеш в най-мразената – няма как да искаш да бъдеш отново премиер или да търсиш следващ управленски мандат. Но тук трябва много ясно да разграничим тези, които взимат и реализират тези управленски решения в ГЕРБ, от честните, стойностните, трудолюбивите симпатизанти и членове на ГЕРБ.

 

 

 

 

На мен най-болно ми е за достойните симпатизанти и членове, които са подкрепяли ГЕРБ през всичките тези години, подкрепяли са управлението – тези хора не трябва да ги слагаме под общ знаменател с всичко това, което има в момента като обществено неодобрение и като политически дискомфорт. Хората, които са гласували за тях и са ги подкрепяли, нямат нищо общо с това“, споделя бившият вътрешен министър.

 

 

ОТ ФОРУМА:

 

Ти си не по-малко мразен от Борисов и ГЕРБ. Не сме късопаметни.

 

А бе Цвъцко, ти беше първата лястовица, предвестник на  разпада!!! За това заслужаваш поздрав! Само не ми е ясно, кои замъглени „мозъци“ ще те последват отново?!?!?!?!?

 

 

Цялото интервю ТУК

Политика

More in Политика

big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024