Коментари

Шефът на Хиполенд: „Благодарности“ на МВР, че напръска сина ми с химическо оръжие

Шефът на Хиполенд: „Благодарности“ на МВР, че напръска сина ми с химическо оръжие

9a5f62cf5f1a4ff9bda9b4985e60412f

 

 

 

През целия си съзнателен живот съм създал и развивам бизнес, давам работа на над 350 човека, плащам до стотинка данъци и осигуровки, за да осигурявам и заплатите на хората, които днес ни „пазят“, обгазявайки и ослепявайки децата ни.

 

 

 

 

Публикуваме отвореното писмо на изпълнителния директор на „Хиполенд“ АД от профила на компанията във „Фейсбук“.

 

 

 

До всички български граждани, на които не им е все едно и които искат да живеят в една по-добра и по-справедлива държава

 

 

 

Скъпи съграждани,

Обръщам се към вас в качеството си на гражданин, баща, бизнесмен, който плаща почтено всички дължими данъци към държавата, мислещ човек със собствена позиция, която не ме е страх да отстоявам. Искам да изразя пред всички вас моята огромна лична „благодарност“ към полицая, който днес, на протеста в центъра на София, лично напръска в лицето от 20 см разстояние 17-годишния ми син, дошъл, заедно с още над 20 000 свободни граждани от всички възрасти, да изрази открито и като свободен европеец своята гражданска позиция.

 

 

 

Благодаря Ви, г-н полицай, че едва не ослепихте едно 17-годишно момче, което по никакъв начин не Ви е застрашило, като го напръскахте не с обикновен сълзотворен газ, чието действие е краткотрайно, а с химическо оръжие, което може да доведе до трайни увреждания. И изобщо не е случайно, че толкова много хора пострадаха, бяха откарани с линейки или все още лежат на площада. Безспорно още мнооого песни на възхвала тип Веско Маринов ще трябва да се напишат и изпеят за „родната полиция“, която ни пази…за да ви се отблагодарим, господа/или другари?/ полицаи…

 

 

Специални благодарности и към Министъра на вътрешните работи, който е дал заповед да се обгазяват мирни и невинни граждани, журналисти, общественици, младежи и хора на почтена възраст, чиято единствена вина е, че не са съгласни повече да живеят в страх и сляпо подчинение и имат смелостта открито да отстояват позицията си.

 

 

 

Горд съм, че през целия си съзнателен живот съм създал и развивам бизнес, че давам работа на над 350 човека, че плащам до стотинка предвидените от законите данъци и осигуровки, за да осигурявам заплатите включително на хората, които днес ни „пазят“, обгазявайки и ослепявайки децата ни.

 

 

 

И накрая, вече без грам ирония – най-искрена благодарност на един притеснен баща към екипа на Бърза помощ – линейката на ул. „Леге“ зад БНБ. Благодарение на усилията на дежурната лекарка, която помогна на сина ми, той няма да ослепее. Благодаря Ви, госпожи и господа ЛЕКАРИ с главни букви!

 

 

Мариан Колев

Изпълнителен директор на Хиполенд АД

 

 

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024