Криминално

Трупът на мистериозно изчезналия Янек подпали мрежата

Трупът на мистериозно изчезналия Янек подпали мрежата

159772812987242

 

 

 

Изминаха два месеца от изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, който последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли.

 

 

 

Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна, а преди дни от прокуратурата казаха, че издирването на дупничанина продължава.

 

 

 

В социалните мрежи обаче продължава да ври и кипи. В групата „Къде е Янек“ жена на име Калина Стоянова написа силен коментар.

 

„Не разбирам защо търсят труп след като заподозреният казва че е върнал Янек жив в Дупница. Нескопосано прикриване на истината. „Правосъдие“ и мафия работят заедно. Всеки рано или късно си получава заслуженото. Ако няма правосъдие, има Господ“, сподели Калина.

 

 

 

Под статуса й заваляха куп коментари.

„Ако чакаме на Господ…яка ни душица….още много години….“, написа Диана Стойнева, а Калина Стоянова й отговори: „Казвам Господ в пряк и преносен смисъл……..“.

 

 

 

„Е как го е върнал жив??? Или аз не съм разбрала или пропуснала??? Нали, като са напуснали града, камерите са заснели Янек. А на връщане Капланов е бил сам! Нещо не схващам!“, пита елка Василева, а Калина й отвръща: „Това имам впредвид и аз. Но тъпите полицай и разследващи се правят на луди. Има и други неща с които да го осъдят, но нали са си другарчета няма да се издадат или арестуват“.

 

 

 

 

„Може наистина да го е върнал жив – на задната седалка“, предполага Яна Кангалова, а Стоянова й отвръща: „Всеки е невинен до доказване на противното. Но. Янек е имал проблеми и заплахи от обвиняемия. За какво въпросния ще се изяснява в 23.00 ч.Защо телефона на Янек е изключен преди връщането Дупница. Защо заплашва някой с убийство след коментар…“.

 

 

 

 

 

БЛИЦ

loading...
Криминално

More in Криминално

17-10-hap copy

36-годишната красавица от Кърджали Хабибе е убитата на бензиностанция в Испания българка

октомври 18, 2020
big_768x576_17_

Зловещо: До нарязания труп на Антония в Радомирско намерили и куфар, пълен с…

октомври 12, 2020
big_768x576_17_

Намериха убита и нарязана млада жена в Радомирско. Предполагат, че това е издирваната… СНИМКА

октомври 12, 2020
big_esp

ABC: 6 българи са извършили тежко престъпление с 14 годишно момиче в Испания

октомври 11, 2020
big_2894

Има задържан за изчезването на Янек от Дупница

октомври 9, 2020
big_big_000MFC_Balerinie75

Жена пише във Фейсбук: Защо търсят труп след като заподозреният казва, че е върнал Янек жив в Дупница

октомври 5, 2020