САЩ

Тръмп се върна: „Чувствам се могъщ! Мога да прегръщам красиви жени!“

Тръмп се върна: „Чувствам се могъщ! Мога да прегръщам красиви жени!“

Тръмп се върна: „Чувствам се могъщ! Мога да прегръщам красиви жени!"

Снимка: АФП

 

 

Американският президент Доналд Тръмп обяви в понеделник официалното си завръщане в предизборната кампания. Няколко дни подред той е имал отрицателни тестове за Covid-19, използвайки бърз тест, заяви в понеделник лекарят на Белия дом. „Мога да ви информирам, че той се тествал отрицателно няколко дни подред, използвайки теста Abbott BinaxNOW“, обяви д-р Шон Конли в изявление, разпространено от Белия дом, съобщава АФП

 

 

Дългоочаквано завръщане на сцената от Доналд Тръмп се случи във Флорида, където американският президент се появи „в добра форма“, след като десет дни бе лишен от възможността да пътува заради заразата си с Covid-19. „Прекарах го. Сега казват, че съм имунизиран. Чувствам се толкова мощен!“, заяви Тръмп в типичния си борбен и провокативен стил. В тълпата малко хора носеха маска. „Мога да ходя в тази тълпа, да прегръщам всички, да прегръщам мъже и красиви жени“, добави той през смях, пише „Поан“.

 

 

 

 

Изоставяйки от съперника си Джо Байдън в проучванията, стопанинът на Белия дом се надява да навакса по-малко от месец преди изборите, кръстосвайки Америка. Демонстрирайки безупречна форма, седмица след излизането си от болницата, той разви по време на речта си във Флорида „класическите си“ похвати от кампанията. Остри критики срещу „мръсницата Хилари“, „корумпираната преса“, предупреждения срещу „радикалната левица“ и „социалистическия кошмар“.

 

 

 

Приветствайки тълпата, той ирониризира бившия вицепрезидент на Барак Обама, когото нарича „Заспалия Джо“, уверявайки, че вече не събира „почти никого“. Джо Байдън не е участвал в голям митинг от няколко месеца, изтъквайки необходимостта да се спазват указанията на здравните власти, посочва „Поан“.

 

Гласове

loading...
САЩ

More in САЩ

ТРЪМПphprxigmz_800x

Тръмп в Уисконсин: Ако спечеля в този щат, ще спечеля „цялата игра“

октомври 18, 2020
сащbig_5739

САЩ отхвърлиха предложението на Путин за ядрените оръжия

октомври 17, 2020
trump_biden

Втори сблъсък за Белия дом. Тръмп обеща да предаде мирно властта при честни избори

октомври 16, 2020
baidan-vodi-na-tramp-s-12-punkta-1

Байдън води на Тръмп с 12 пункта

октомври 11, 2020
ТРЪМПphprxigmz_800x

Тръмп е напълно здрав, продължава с публичните ангажименти

октомври 9, 2020
baidan-ima-ogromna-prednina-pred-tramp-1

Байдън има огромна преднина пред Тръмп

октомври 7, 2020