Коментари

Велизар Енчев: Борисов купува избори и се откупува от менторите си

Велизар Енчев: Борисов купува избори и се откупува от менторите си

velizar_1
„Бойко Борисов управлява толкова дълго не само заради интелигенцията, която го подкрепя, а и заради това, че във вътрешен план купува изборите, а във външен план се откупува от своите ментори… Във вътрешен план нещата са обречени“. Това каза пред БНР Велизар Енчев, журналист, политик, дипломат.

Той изрази притеснението си за резултата от предстоящите парламентарни избори, „ако са редовни и ако се организират от организираната престъпна група ГЕРБ и от „опитомени патриоти“.

 

 

„Големият проблем на българския народ във външнополитически план се нарича ЕНП, която изцяло стои зад това корумпирано управление“.

 

 

 

Енчев е песимист за съдебната система у нас и нарече Гешев „продукт на Борисов“.

 

Той попита „куриера в САЩ Красимир Каракачанов“ дали ще има разполагане на американско атомно оръжие у нас и наистина ли Ф-16 като офанзивно оръжие могат да носят атомни бомби.

 

Енчев оприличи съвместната комисия по историческите и образователни въпроси на България и Северна Македония на комисията за промяна на българската конституция: „Методът е един и същ – печелене на време. Целите са сходни. С конституционната комисия се цели докопване до изборите през март и отново да се купят, манипулират и фалшифицират.

 

 

 

С работата на смесената комисия се цели да се получи членство в ЕС чрез българското благоразположение, а от българска страна тази комисия е алиби за този погрешен договор, който подписахме през 2017 година… Има три официални документи на България, с които македонското лоби трябва да се съобразява – меморандум в Европейската комисия, рамкова позиция на българския парламент, документ на БАН за т.нар. „македонски въпрос“. Това е триъгълник, от който не трябва да излизаме. Излезем ли от този триъгълник, той ще се превърне в Бермудски триъгълник на българските национални интереси“.

 

БНР, Фрог нюз

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024