Политика

Марешки: Хората не искат да виждат корумпирани политици. ВОЛЯ и лично аз отговаряме на тези критерии

Марешки: Хората не искат да виждат корумпирани политици. ВОЛЯ и лично аз отговаряме на тези критерии

 

big_32_3

 

 

 

Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки заяви в ефира на „Нова телевизия“, че според него няма да има предсрочни избори, въпреки неспиращите протести.

 

 

 

„Не мисля, че има някой в България, който се готви за предсрочни избори. Готвим се за изборите, когато считаме, че ще се проведат. А именно – на 28 март, първата и най-вероятна дата”. Това сподели Nova лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

 

 

 

„Ако реално отчетем социологията – към днешна дата, дори социологическите агенции на нашите политически противници ни дават около 120 хиляди гласа подкрепа, което е достатъчно за влизане в парламента”, заяви Марешки в отговор на въпрос дали смята, че политическата му формация има шансове за влизане в парламента.

 

 

 

 

„С оглед на това, което всички твърдят – че не искат да виждат корумпирани политици, а хора, борещи се за повече социална справедливост, мисля, че партия ВОЛЯ и лично аз отговаряме на тези критерий”, категоричен е той.

 

 

 

 

„Не, не съм прочел проекта за Конституция нито на ГЕРБ, нито на Мая Манолова, нито на Румен Радев. Няма нужда да го чета. Подкрепих започването на дебата, където ще влезе и нашият проект за обсъждане. Няма нужда да чета всичко. Има юристи. Един човек не може да прочете всичко. Ще чета, ако съм част от едно Велико народно събрание. Тогава ще прочета всичко до последната запетайка”, заяви Веселин Марешки в отговор на въпроса чел ли е проекта за нова конституция, който подкрепи преди месец.

 

 

 

 

„Не строя къща в Морската градина във Варна. Това са пълни глупости. Аз съм свободен човек и в тази връзка нямам къщи, нямам офис. За мен моят офис е България. Няма строеж на терен.  Две проскубани кокошки са излезли и говорят. Това е несериозно. Мислите ли, че нещо материално ме интересува. Имам абсолютно всичко в живота и съм готов да помагам на хората, а не да крада от тях“, обясни той.

 

 

 

 

 

„Спазвам всички мерки – дезинфекция, маски и социално дистанциране“, каза още Марешки във връзка с пандемията. „Депутатите трябва да дават пример на обществото за спазване на приетите забрани“, допълни той.

 

Нова тв

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024