Политика

Мецола от ЕНП ще участва в прокурорска възстановка на чекмеджето с пачките и пищова

Мецола от ЕНП ще участва в прокурорска възстановка на чекмеджето с пачките и пищова

big_800
Евродепутатката от Малта г-жа Роберта Мецола пристига в България по покана на легитимното правителство и офиса на главния прокурор. Тя се е съгласила да участва във възстановка как точно и кой е снимал чекмеджето с милионите евро, златните кюлчета, пистолета и спящия Борисов на спалнята.

Г-жа Мецола ще влезе в ролята на онази „една хубава госпожа“ с фотоапарат, която според министър-председателя е снимала направената от нея преди това постановка с пачките. Очаква се съгласието на президента Радев да участва в сцената „президентът изпраща госпожа да снима тайно“ Борисов.

 

 

 

От НСО вече са потвърдили, че ще осигурят служители, покрай които се промушва президентската Мата Хари – Роберта Мецола.

 

 

След края на възстановката Борисов и Гешев ще дадат брифинг в късните часове на денонощието, на който ще покажат всички доказателства, че въпросните кадри са чисто и просто шпионско-политическа афера със специалното участие на ген. Решетников, Васил Божков-Черепа и други персони, които засега се пазят в тайна.

Уникалният експеримент е финансиран с дарение от дарител №1 Делян Славчев Пеевски. Той е и съпродуцент.

 

 

 

Ще стане много хубав и правдив продукт, който ще покаже голата истина чрез „една хубава госпожа“ от Малта, която е „проста малтийска п…а“, заявил премиерът в тесен кръг от фенове в ловешко село.

 

 

 

 

По време на коктейла послучай премиерата главният прокурор Иван Гешев ще покаже на г-жа „една хубава госпожа“ Мецола банковите сметки на „Отровното трио“ и още над 100 000 сметки на протестиращи, на които лично той е засякъл преводи на големи суми от дубайска сметка на Васил Божков. Също и парични преводи до хиляди въстаници от белградски клон на специализирана фирма за финансови услуги.

 

 

 

 

Наш източник от фирмата за кетъринг, която е спечелила обществената поръчка за обслужване на властта, разкри, че Гешев има неопровержими доказателства, че става дума за т.нар. мрежа от хавалдари, която финансира международния тероризъм.

 

 

 

 

Много важно е да се подчертае, че Роберта Мецола няма да получи хонорар, нито някакъв подарък, въпреки заслугите й за утвърждаване на върховенството на правото в България. Може би… може би, още не е сигурно, тя ще стане част от скулптурната група „На Манфред Вебер и ЕНП от признателния български народ“. Веждичката вече вае образите, а българските и европейските данъкоплатци са готови да предоставят няколко милиарда.

Засега няма информация дали „една хубава госпожа“ преди да снима, ще прекара романтична нощ на свещи с българския премиер. Нито за това, дали българският премиер ще я „… с 200“…

 

Роберта Мецола е номинирана три пъти за наградата „Евродепутат на годината“ за усилията й в борбата с корупцията и върховенството на правото. Съвсем сериозно.

 

 

 

Именно тя предложи в декларацията за кризата в България да се вкара текст за това, че „известен магнат на казина, туризъм и строежи, срещу когото са повдигнати 18 обвинения, финансира продължаващите протести“. Също, че: „Двама съветници на държавния глава са замесени в криминални действия, а и са били обвинени в незаконно събиране и съхраняване на документи с държавен печат за класифицирана информация, получени незаконно от Държавната агенция „Разузнаване“, както и в участие в криминална конспирация с цел търговия с влияние, като например даване на българско гражданство на руски гражданин“.

 

 

 

Не че е важно, но би било интересно да узнаем откъде г-жа Мецола е получила подобна информация? От Бойко Борисов? От Иван Гешев? От сигнал на Пик? Все източници, за които истината е свята.

 

 

 

Страшно много се надяваме г-жа Роберта Мецола да посети България, за да провери едно свое твърдение отпреди година: „Това, което трябва да разберем, е, че социалните и другите медии се използват от недобросъвестни политици и хора, които се опитват да продават пропагандата като факти“.

Освен това ще може да се убеди на място, дали това, което се случи с  малтийската журналистка Дафне Галиция, която пишеше срещу корупцията във властта, не заплашва нейни български колеги.

 

 

 

Описаният сюжет е плод на въображението, но би бил ултра полезен за много хора в Брюксел, които приемат за истина подаваната информация от официалната власт и прокуратурата. Елате бе, хора, елате и вижте за какво става дума.

 

Фрог нюз  

 

https://frognews.bg/novini/roberta-metsola-shte-uchastva-prokurorska-vazstanovka-chekmedjeto-pachkite-pishtova.html

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024