Криминално

Трупът на мистериозно изчезналия Янек подпали мрежата

Трупът на мистериозно изчезналия Янек подпали мрежата

159772812987242

 

 

 

Изминаха два месеца от изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, който последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли.

 

 

 

Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна, а преди дни от прокуратурата казаха, че издирването на дупничанина продължава.

 

 

 

В социалните мрежи обаче продължава да ври и кипи. В групата „Къде е Янек“ жена на име Калина Стоянова написа силен коментар.

 

„Не разбирам защо търсят труп след като заподозреният казва че е върнал Янек жив в Дупница. Нескопосано прикриване на истината. „Правосъдие“ и мафия работят заедно. Всеки рано или късно си получава заслуженото. Ако няма правосъдие, има Господ“, сподели Калина.

 

 

 

Под статуса й заваляха куп коментари.

„Ако чакаме на Господ…яка ни душица….още много години….“, написа Диана Стойнева, а Калина Стоянова й отговори: „Казвам Господ в пряк и преносен смисъл……..“.

 

 

 

„Е как го е върнал жив??? Или аз не съм разбрала или пропуснала??? Нали, като са напуснали града, камерите са заснели Янек. А на връщане Капланов е бил сам! Нещо не схващам!“, пита елка Василева, а Калина й отвръща: „Това имам впредвид и аз. Но тъпите полицай и разследващи се правят на луди. Има и други неща с които да го осъдят, но нали са си другарчета няма да се издадат или арестуват“.

 

 

 

 

„Може наистина да го е върнал жив – на задната седалка“, предполага Яна Кангалова, а Стоянова й отвръща: „Всеки е невинен до доказване на противното. Но. Янек е имал проблеми и заплахи от обвиняемия. За какво въпросния ще се изяснява в 23.00 ч.Защо телефона на Янек е изключен преди връщането Дупница. Защо заплашва някой с убийство след коментар…“.

 

 

 

 

 

БЛИЦ

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024