ИНЦИДЕНТИ

Майката, заклала децата си, пред полицията: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега!

Майката, заклала децата си, пред полицията: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега!

8b32ae856b93aa0a547f4b8ca59b8f7a

 

 

 

 

Майката, заклала двете си деца, признала всичко пред полицията. „Искаха да ми ги вземат?!! Е, нека ми ги вземат сега!“, казала тя пред разследващите, предава struma.com.

 

 

Така убийцата посрещала полицаите в кървавия си дом… Налудничав поглед, разнопосочни показания и накрая: „Аз го направих“.

 

Шок, трагедия, драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! Така санданчани описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков. Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби садистично двете им деца на 3 и 5 години. Закла ги. Промушила гърлата им с нож.

 

 

После седнала в средата на стаята, окървавена и неадекватна. Съседи извикали полицаите, които дошли за броени минути, тъй като жилището се намира на метри от полицейското управление в курортния град. Задържали я веднага.

 

 

На въпрос „Какво си направила?“, Кристина повтаряла: „Искаха да ми вземат децата? Е, нека ми ги вземат сега.“

 

 

Закарали я в полицията, където майката започнала да променя показанията си, твърдейки, че голямото дете ранило другото, после, че са си играли и накрая признала всичко.

 

 

 

Гледала безизразно и неадекватно, което определя поведението и като на човек, отключил тежко психично заболяване. В полицията цяла нощ е и бащата – горският Георги Трайков, който е в шок.

 

 

Родителите на жената бяха първите, които пристигнаха в месното полицейско управление. И разказват, че само преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от когото си тръгнала преди около месец.

 

 
Непрекъснати разпри, скандали, жалби в полицията от страна на двамата родители, които в последствие оттегляли.

„Проблеми в семейството“, така полицаите определят мотива за тежкото престъпление.

 

 

 

А проблемите, според близки до Кристина и Георги, идвали от състоянието на младата жена. Вероятно, прикривано и нелекувано адекватно психично заболяване.

 

 

 

Родителите ѝ са уважавани хора, майка ѝ е учителка. Те са потресени от това, което е направила дъщеря им, която системно предупреждавали да се прибере при тях, след като съжителството и с Георги не върви. Иначе с голяма любов се събрали. Родили се децата им, момиченце и момченце, които снощи станаха невинни жертви на грешките на възрастните около тях, на родители, на близки, които знаели, че Кристина не е добре и мълчали.

 

 

 
Вероятно след убийството младата жена ще бъде освидетелствана, казват хора в Сандански. „Напоследък погледът и се беше променил, явно е имала психичен проблем“,коментират още съседи.

 

 

 

С Кристина работят психолози, които ще направят заключение за състоянието ѝ. Засега няма официални данни, че жената е страдала от психично заболяване.

 

Струма, Епицентър

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

big_556

Министър Панайотов: Нещо внезапно се е случило, майор Терзиев не е катапултирал, може да не е жив

юни 10, 2021
big_imiddle_67b5a

Пилотът Терзиев поразил светеща мишена преди да се разбие в морето, появи се версия за дефектен боеприпас

юни 9, 2021
v-aviobaza-graf-ignatievo-zasega-otkazvat-komentar-sled-incidenta-s-mig-29-1

Стана ясно кой е изчезналият в морето пилот, открита е спасителната жилетка, но тялото липсва

юни 9, 2021
phpqtbhje_559x345

Изтребител на ВВС падна в Черно море край Шабла, тече операция по издирване и спасяване

юни 9, 2021
282dbfb566f04f41b635275f1512595c

Чудовищно: Майка хвърли 4-месечното си бебе от тераса в Златица

юни 7, 2021
big_1c12

Черна неделя: Тежка катастрофа с много жертви на пътя София – Варна край Микре

юни 6, 2021