ИНЦИДЕНТИ

Майката, заклала децата си, пред полицията: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега!

Майката, заклала децата си, пред полицията: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега!

8b32ae856b93aa0a547f4b8ca59b8f7a

 

 

 

 

Майката, заклала двете си деца, признала всичко пред полицията. „Искаха да ми ги вземат?!! Е, нека ми ги вземат сега!“, казала тя пред разследващите, предава struma.com.

 

 

Така убийцата посрещала полицаите в кървавия си дом… Налудничав поглед, разнопосочни показания и накрая: „Аз го направих“.

 

Шок, трагедия, драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! Така санданчани описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков. Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби садистично двете им деца на 3 и 5 години. Закла ги. Промушила гърлата им с нож.

 

 

После седнала в средата на стаята, окървавена и неадекватна. Съседи извикали полицаите, които дошли за броени минути, тъй като жилището се намира на метри от полицейското управление в курортния град. Задържали я веднага.

 

 

На въпрос „Какво си направила?“, Кристина повтаряла: „Искаха да ми вземат децата? Е, нека ми ги вземат сега.“

 

 

Закарали я в полицията, където майката започнала да променя показанията си, твърдейки, че голямото дете ранило другото, после, че са си играли и накрая признала всичко.

 

 

 

Гледала безизразно и неадекватно, което определя поведението и като на човек, отключил тежко психично заболяване. В полицията цяла нощ е и бащата – горският Георги Трайков, който е в шок.

 

 

Родителите на жената бяха първите, които пристигнаха в месното полицейско управление. И разказват, че само преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от когото си тръгнала преди около месец.

 

 
Непрекъснати разпри, скандали, жалби в полицията от страна на двамата родители, които в последствие оттегляли.

„Проблеми в семейството“, така полицаите определят мотива за тежкото престъпление.

 

 

 

А проблемите, според близки до Кристина и Георги, идвали от състоянието на младата жена. Вероятно, прикривано и нелекувано адекватно психично заболяване.

 

 

 

Родителите ѝ са уважавани хора, майка ѝ е учителка. Те са потресени от това, което е направила дъщеря им, която системно предупреждавали да се прибере при тях, след като съжителството и с Георги не върви. Иначе с голяма любов се събрали. Родили се децата им, момиченце и момченце, които снощи станаха невинни жертви на грешките на възрастните около тях, на родители, на близки, които знаели, че Кристина не е добре и мълчали.

 

 

 
Вероятно след убийството младата жена ще бъде освидетелствана, казват хора в Сандански. „Напоследък погледът и се беше променил, явно е имала психичен проблем“,коментират още съседи.

 

 

 

С Кристина работят психолози, които ще направят заключение за състоянието ѝ. Засега няма официални данни, че жената е страдала от психично заболяване.

 

Струма, Епицентър

loading...
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

640_шшш

Ревност и борба за родителски права преди жестокото убийство на дечицата в Сандански

ноември 20, 2020
big_62

Разбра се кой е бащата на дечицата, убити от майка им в Сандански… СНИМКИ

ноември 19, 2020
640_1605805440

Ето я 32-годишната Кристина, която закла двете си деца в Сандански… СНИМКИ

ноември 19, 2020
1022979

Кървав ужас в Сандански: Майка закла двете си деца

ноември 19, 2020
big_12518899

Ангел Джамбазки още не е арестуван. Доказаха с ясен клип, че точно той хвърля бомби по хората! ВИДЕО

ноември 17, 2020
kola-vratsa-655x302

Мъж подпали колата си пред Община Враца, заля с бензин и полицай! ВИДЕО

ноември 17, 2020