Политика

Нонстоп купон: Съсипани сме, но хората имат пари! ВИДЕО

Нонстоп купон: Съсипани сме, но хората имат пари! ВИДЕО

 

big_0000470565-article2

 

 

 

Интернет шоуто на Бойко Борисов продължи с ударна сила в съботния ден. Само за час-два преди обед той навъртя пет клипа във „Фейсбук“, които трябваше да зарадват българите колко добре ги управлява. Разбира се, основната тема бе „Успехът на България в тежките времена на пандемията“. Теренът на развихрянето бе районът на Самоков – Дупница.

 

 

 

Най-напред той посети завод за военна техника, който произвежда и други стоки. В статус Борисов съобщи, че от началото на пандемията фирмата е получила близо 390 хил. лв. по мярката 60/40.

 

 

 

С парите били запазени близо 80 работни места. А на живо мисловният му поток роди различни изречения, които в крайна сметка завършиха оптимистично:

 

 

 

„Тая пандемия ни се струва от години, а е само от март… Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа, Европа е в пълен локдаун… Хем не дава никакъв резултат от заболяването, хем – огромни щети за бюджетите… Важното е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Безработицата я държим. Важното е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и парА“.

 

 

Борисов каза още, че през пандемията досега чрез мерките са  дадени 1 млрд. лв. на бизнеса. И понеже самоковската фирма изнася в доста азиатски страни, Борисов се възрадва, че в Египет и Саудитска Арабия преди време го посрещнали с колите, които тъкмо сега видял.

 

 

 

Част от изявите на Борисов:

 

ИМА-НЯМА

 

 

 

Изяви, но телевизионни, в събота преди обед имаха и двама от подчинените на Борисов. Вицепремерът Томислав Дончев заяви, че парламентарните избори догодина ще се проведат, няма план за отлагането им. Мисли се как гласуването да не води до рискове за хората.

 

 

 

Столичният кмет Йорданка Фандкова пък коментира, че коледният пазар на „Славейков“ бил отложен, а този в Градската градина щял да бъде проверяван и затворен, ако не се спазват мерките.

 

 

 

Според нея е възможно т.нар. зелени коридори в магазините да се възстановят във варианта от пролетта: от 8.00 до 10.00 ч. влизат само възрастни хо ра, а през останалите часове достъп да имат всички; за аптеките пък да няма ограничения.

 

Сега

 

segabg.com

 

loading...
Политика

More in Политика

991-ratio-krasimir-karakachanov

Каракачанов продаде 15 дка и 5 сгради на военните за 43 бона, кв. метър излиза по 3,09 лв. (ДОКУМЕНТИ)

ноември 20, 2020
zaplata

След лобистки натиск депутатите развързаха ръцете на фирмите за бързи кредити

ноември 20, 2020
big_sxe

Сачева: Управляваме адекватно кризата в пандемията. Опозиционното говорене е от мания за величие

ноември 20, 2020
phpdgy35r_800x_

Депутатите ни държат над 35 млн. лева в банки, 12.3 млн. от тях са на Пеевски

ноември 20, 2020
big_1d70

Борисов успокоява: Ваксините ще бъдат безплатни, доброволни и сертифицирани, няма да има локдаун

ноември 20, 2020
djamb2

Джамбазки към Хекимян за военната служба: Защо ми задавате въпрос стил Наталия Кобилкина?

ноември 20, 2020