ИНЦИДЕНТИ

Ревност и борба за родителски права преди жестокото убийство на дечицата в Сандански

Ревност и борба за родителски права преди жестокото убийство на дечицата в Сандански

 

revnost-i-borba-za-roditelski-prava-predi-jestokoto-ubiistvo-na-decata-v-sandanski-1

 

 

32-годишната Кристина е майката, която закла двете си деца на 3 и 5 години. Младата жена отмъстила на съпруга си, след семейни скандали. Кървавото престъпление е извършено в семейното жилище, а ударите по децата са нанесени с кухненски нож, съобщи struma.com.

 

 

 

Кристина била сама с децата, а след поредният скандал мъжът ѝ Георги, който е горски служител, излязъл. В състояние на силен афект Кристина грабнала ножа и заклала децата си. Едното дете е на 5 години, а другото тригодишно. Майката е задържана в полицията, родителите ѝ също са там.

 

 

 

 

Нормално семейство, което преди няколко месеца започва да преминава през ада. Така близки и приятели на Кристина Дунчева и Георги Трайков описват връзката им.

 

640_шшш

 

 

 

 

Трагедията с двете малки дечица, убити от майка им в Сандански, за да си отмъсти на техния баща, потресе не само града, където са живели, но и цяла България, пише Блиц.

 

 

 

„Луди хора, съдиха се за издръжки, на кой ще са децата и сега какво две невинни душици в гроба, трагедията е голяма“, коментира във Фейсбук тяхна близка.

 

 

 

Тя разказва, че борбата между Георги и Кристина била наистина ожесточена. След като станало ясно, че се развеждат, той заявил, че ще вземе правата над децата им, а като причина изтъкнал депресията, през която тя преминавала от известно време.

 

 

 

Друга тяхна позната разкрива, че Кристина се чувствала неудовлетворена от това, че е станала безработна. Кризата настъпила малко преди пандемията с коронавирус у нас и тя си стояла постоянно вкъщи.

 

 

 

Младата жена искала да се развива, но нямала никакви възможности, накрая се устроила с предложение от Бюрото по труда за касиерка в учебно заведение.

 

 

 

Самият Георги е бил изключително привързан към децата си. На профила му във Фейсбук се вижда, че почти всяка негова втора публикация е свързана с тях.

 

 

 

На 8 ноември – преди няколко дни, той показва и снимка отпреди четири години, когато е било кръщенето на сина му.

 

 

 

 

Сред малцината, опитали да защитят по някакъв начин Кристина във Фейсбук, са хора, които твърдят, че една от причините за разрива между двамата била ревност от страна на младата жена, която подозирала, че Георги ѝ изневерява. Това още повече задълбочило депресията ѝ.

 

 

 

 

Източници от полицията в Благоевград разкриха, че в момента психолози участват в разпита на майката, убила дечицата си. Очаква се те да бъдат консултирани и от екип от Института по психология на МВР.

 

 

 

 

В България досега е имало няколко случая, в които родител посяга над децата си, но повечето от тях са на убийци бащи, които често посягат и на живота си, след като извършат ужасяващото престъпление.

 

 

 

В случая с Кристина прави впечатление, че тя не е направила подобен опит, тепърва ще се установява дали е осъзнавала какво извършва.

 

 

 

 

Друга интересна подробност се набива на очи от профила на самата Кристина във Фейсбук. От публикациите ѝ става ясно, че е била вярваща и се е интересувала и от източни практики, нещо, което противоречи на каквото и да е насилие.

 

 

 

След като стана ясно, че именно тя е майката, убила децата си, публикациите ѝ са пълни с гневни коментари, основно от жени, които пишат, че тя трябва да бъде наказана по особено жесток начин и да получи доживотна присъда.

Струма, Блиц, Факти бг

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

big_556

Министър Панайотов: Нещо внезапно се е случило, майор Терзиев не е катапултирал, може да не е жив

юни 10, 2021
big_imiddle_67b5a

Пилотът Терзиев поразил светеща мишена преди да се разбие в морето, появи се версия за дефектен боеприпас

юни 9, 2021
v-aviobaza-graf-ignatievo-zasega-otkazvat-komentar-sled-incidenta-s-mig-29-1

Стана ясно кой е изчезналият в морето пилот, открита е спасителната жилетка, но тялото липсва

юни 9, 2021
phpqtbhje_559x345

Изтребител на ВВС падна в Черно море край Шабла, тече операция по издирване и спасяване

юни 9, 2021
282dbfb566f04f41b635275f1512595c

Чудовищно: Майка хвърли 4-месечното си бебе от тераса в Златица

юни 7, 2021
big_1c12

Черна неделя: Тежка катастрофа с много жертви на пътя София – Варна край Микре

юни 6, 2021