Коментари

А дали може Бойко Борисов да отиде в „Панорама“ като Румен Радев?

А дали може Бойко Борисов да отиде в „Панорама“ като Румен Радев?

FB_IMG_1605342035370
Бяхме свидетели отново на блестящо преставяне на президента Румен Радев в „Панорама“ по БНТ, въпреки угодническото към изпълнителната власт домакинство на предаването от придобилия печална слава през последните години водещ Бойко Василев, треперещ от зависимостите си към екрана, заплатата и тайните… 

 

 

 

Румен Радев пристигна в БНТ, посрещнат от мощни възгласи на стълпотворение от стотици български граждани в своя подкрепа, отцепвани и заглушавани от полицията на Бойко Борисов. На място в късния зимен част бяха организирани от мафията и задкулисието в България непълнолетни граждани, обезумели старци и платени нехранимайковци, които бяха замеряни с жълти стотинки, затова че са платени, неискрени в думите и делата си и режисирани.  Едните остояваха истината и гражданските си права, а другите – частни интереси срещу заплащане.

 

 

 
Румен Радев беше акомпаниран от непринудени положителни възгласи при пристигането си, по време на телевизионото участие и при заминаването си от будната съвест на България. А другите, малко на брой и неаргументирани – те викаха „Гешев! Гешев!“ (заявявайки, че винаги ще гласуват за ГЕРБ и Борисов), без дори да подизират, че в момента, когато е удобно, а тогава те са вече непотребни, могат да се окажат с подхвърлени белязани пари (или наркотици), дълги месеци в ареста и осъдени за години в един несправедлив процес. От същите, на които сега прислугват.

 

 

 

Румен Радев отиде в „Панорама“ като горд и честен българин, защитаващ и отстояващ обществения интерес – със знанията си, с опита си, с прозорливостта си на управленец и далновидността си на държавник. И се държа като такъв до край. И пред множеството граждани пред сградата на БНТ, заставайки с лицето си пред тях.

 


Снимка: БГНЕС

 

„Дали Бойко Борисов може да отиде в „Панорама“ като Румен Радев?“, е въпрос от съществено значение! Дали пък не се страхува от народната любов, или пък го спира интелекуталния му импотенциал? Все пак трябва да се отбележи, че основните възгласи по адрес на Бойко Борисов и Иван Гешев, които протестиращите скандираха тази вечер, както и в продължение на 128 дни, бяха: „Борисов – позор! Оставка и затвор!“, „Оставка!“, „Мутри – вън!“, „Долу ГЕРБ!“, „ГЕРБ – корупция!“, „Мафия!“…

 

 

 

LIBERTA.BG зададе въпроса, Борисов и свободните медии са на ход – ще отиде ли гост в „Панорама“…

 

 

 

А сега ще представим с няколко коментара/репортажа на автори във Фейсбук и медии днешната „Панорама“, както и случващото се на улицата пред БНТ – с видеа. Приятно четене и гледане!

 

 

 

Любо Кольовски:

ЗА ИНТЕРВЮТО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ В „ПАНОРАМА“
Когато България се е раждала, орисниците ѝ са били подли и гадни вещици. Обаче, България все още я има. Въпреки орисниците. И има държавен глава, въпреки Бойко Борисов и Бойко Василев. Един ден България ще има още 200 – 300 мъже, подобни на генерал Радев, и тогава България ще се освободи от фатмаците и милиционерите. Искам да кажа, че с още 200 – 300 подобни на Радев, фатмаците ще си заминат завинаги. В компанията на бойковасилевците и останалите нищожества, наемници на мутрите. Вярвам в това!

 

 

 

 

LIBERTA.BG:

 

 

Бойко Василев от „Панорама“ води предаването си по записки от ПлИК (или пиГ), БлиЗ, анал 3 и живите включвания на адаша си Борсов. Е, не му се получи. Както и на пеевско-домусчиевата Нова тв, която беше изгонена от българските граждани, събрали се пред БНТ.
Платените фенове на Гешев и Борисов също претърпяха пълно фиаско, катастрофален провал в браненето на мрачните си рупори.
Едно е ясно – със свинското правителство, ще изчезнат и свинските журнаГлисти, а и медиите им. Защото няма да има кой да плаща за жълто-кафявите им режисирани спектакли.
Нямаме главен прокурор, нямаме и премиер. На тяхно място са поставени кукли на мафията, мутрите, олигархията, Статуквото и Задкулисието – все корумпирани, алчни и зависими пачаври на „Дълбоката държава“ в България. Но…
… Имаме непобедим български дух, жаден за правда, истина, свобода и справедливост. Имаме и президент, с който можем да се гордеем.

(„Безгрешните първи да хвърлят камък“!)

Виктория Тинтерова:

Не ми се говори за Бойко Василев, щото въпреки възпитанието ми, дадено от един дядо евангелски пастор, сърбин и друг, който е развалил първия си годеж, защото момата като сервирала кафе в сребърно подносче, затворила вратата със … задника си, та въпреки тази схоластична и доста фантасмагорична възпитателна среда, бих му шибнала два шамара и бих ги придружила с някои сръбски благословии. Ехаа, стана едно маркесово изречение, в което са втъкани произход, история, надграждане но историята и отношение към Бойко Василев и президент. А?! Но ми се ще да кажа нещо друго – аман от интервюта с доктори, които си разказват проблемите. Повече от 10 години си траят, не, повече от 20 години си траят. Бе, имаше мирни времена, в които тия неща, за които сега мрънкат по телевизорите се знаеха. Те ги знаеха много по-добре от нас, щото са в… джаза. Ама 1700 пациента, а… ?! Защо докторите мълчаха? Защо учителите мълчаха? Защо, бре, защо мълчахте?! Ние, разните там счетоводители, инженери, метачки по улиците, шофьори и обикновени дизайнери какво можем да направим? Сега да направим, кажете – какво? Там некое списъче направете, до го изпълним и да се кротнете. Даже и по едно харакири да си направим, ако ес налага, дали ще помогнем? Всъщност – на кого да помогнем? В този ред на мисли – хайде да помогнем на Борисов да се разкара моментално. Оставка, бе!

 

 

 

Пепа Сомлева:

Гордея се с Президента на България!

 

Елена Гунчева:

Поредно блестящо интервю на Президента Румен Радев в „Панорама“. Респект за това, че въпреки спуснатата от Паунчо задача за очернянето на генерал Радев във всички медии, той не се поколеба да участва в предаването, водещият на което е видна журналиститутка. Употребявам женски род, защото явно не е мъжки. А отвреме навреме с неадекватните си хиления водещият ме навеждаше на мисълта, че може да е от някой от алтернативните.

И въпреки провокативните въпроси, които звучаха като обвинения, всички чухме истината. За състоянието на държавата, за отношенията между институциите, за хвалбите на Борисов. Без да принизява правителството, Президентът ясно показа неодобрението към корупционните практики, безогледното и безсистемно пилеене на публични средства, преиначаването на информацията от международни и европейски институции. И е факт, че няма как да се обедини с престъпници.

За пореден път Президентът заяви, че неговата партия е братството на почтените хора. Тези, които не драпат на всяка цена към властта, а мислят за народа и България. И че ще подкрепи всеки, който мисли за тях. Това е мислене на държавник. И още по-учудващо е на фона на всеобхватната непочтеност, липса на морал и корупция, които царят сред управляващите. И е приятна изненада на фона на банкянския цървул, който управлява територията от джипката и се прави на супермен.

Веднъж българите избрахме правилно. Достоен политик. Държавник. И най-важното – почтен човек. Който да ни поведе към светлината и да ни даде надеждата, че има изход от тази катастрофа от последните три десетилетия.

Почтеност! Най-важното качество за един политик. И колкото и да се опитват да го критикуват тези, които се страхуват от него, бъдещето вече е на ход!

 

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024