Коментари

Беновска: Опитват ли се Радев и Нинова да превземат България? Няма да им се получи, дори Борисов да ги потупа по теметата

Беновска: Опитват ли се Радев и Нинова да превземат България? Няма да им се получи, дори Борисов да ги потупа по теметата

беновска20150514173235-benovska8
Обслужващият слугинаж на властта в лицето на нейната „прима“ Илияна Беновска отново изсипа кофи с помия срещу опонентите на Борисов. Друго не сме и очаквали. Въображението й в нескопосаните опити да анализира събитията от седмицата стига дотук. Многократно го е доказвала, не изневери на ограничените си похвати и днес… 
Сляпа и глуха за безобразията на Борисов и ГЕРБ, Беновска отново блесна с омразата си към всички, които си позволяват да казват истината за престъпното управление на държавата. 
Ето целият й коментар в поредния пасквил по проправителствения Канал 3 – изводите могат да си направят всички: 
Какво ли историята ще запише за президентството на Румен Радев? Или за председателството на Корнелия Нинова?
Радев се калеса, че със златни букви вече е записано, че е президент на социалистите. Да, ама историята преди това записа, че Радев стана президент благодарение на Ахмед Доган – както всички президенти, без потупания по главицата от Бойко Борисов Росен Плевнелиев.
Опитва ли се и Радев да завземе България, както Нинова превзе, за сега, БСП?
Няма да им се получи. Няма да им се получи, дори и Борисов да ги потупа по теметата. Защото и Радев, и Нинова се изпепелиха политически сами. И защото бъдещето на всеки е предопределено от това, което вече с сторил. И защото, и Радев, и Нинова се самопровъзгласяват за независими. Ама толкова независими, че, чак, не разбраха, че нищо в България не зависи нито от Нинова, нито от Радев. А зависи от нас, избирателите.
Ожаднялата за власт Корнелия Нинова, „copy paste“-нала се като водач на БСП, потропва с копитцата на черната кобила, Тя, скоро, ще оздравее от COVID, но и Димитър-Благоевата БСП също ще оздравее от КорнелияНиновщината на следващите парламентарни избори. И ще отхвърли Нинова като несполучлив имплант, заедно с придворната й свита, имената на които няма да имаме време, дори, да запомним.
Ще доживеем до изборите.
Но, до тогава, на Бойко Борисов е възложено по Конституция да пребори коронавируса и щетите от него в здравеопазването, икономиката, образованието, културата и живота на хората, да реши проблема със Северна Македония, да защити бюджет 2021 и смекчи бедността, да аргументира повече европари, да потуши фалшивите новини и езика на омразата, да не допуска корупция, да брани законността.
И най-важната задача на Бойко Борисов – за да докаже ,че е държавник и е страж на Родината ни – е да обедини нацията. Както хан Кубрат. Защото наистина : Обединението прави силата.
А през това време Румен Раев, Корнелия Нинова и останалите знайни и незнайни герой, жадни за власт, да проумеят латинската поговорка: Vox unius, vox nullius, vox pópuli, vox Déi – на български: Гласът на едного е глас на никого, глас народен — глас божи.
А, ние, избирателите, пък, да си припомним, че България е наша и ние не сме багаж в колата на политиците, а кормчии.
Аз съм Беновска. И питам.
Канал 3

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024