ИНЦИДЕНТИ

Майката на битата от агресивна учителка ученичка: Има травма на главата, опикава се! ВИДЕО

Майката на битата от агресивна учителка ученичка: Има травма на главата, опикава се! ВИДЕО

 

67d1657802c34eb582ffd74dbc385aa7

 

 

Проговори учителката, която лъсна в скандално видео с насилие над ученичка, в ОУ „Неофит Рилски“ в Горно Драглище. Освен нея становище изказа и майката на пострадалото дете.

 

 

 

Сигнал за случая е подаден и към Държавна агенция „Закрила на детето“ и към Министерството на младежта, образованието и науката.

 

 

 

„Предполагам, че всички се досещате, че това, което се виждате не е предисловие. Ние реагирахме и успяхме да предпазим да не се случи някакъв по-сериозен инцидент“, поде учителката Райка Калоянова.

 

progovori-uchitelkata-udarila-i-258

 

„Преди това децата започват да се занимават с разни неща и влизат и излизат от класната стая. Имаше шум и врява и се опитахме да ги укротим“, продължи тя.

 

 

 

„Отидох до тоалетна и чух, че започна да се тряска и да се вика. Конструкцията на вратата е дървена, има и стъкло. Можеше да стане страшно, ако се счупи вратата“, смята Калоянова.

 

 

 

 

„Не знам какво ми е прекалено на реакцията, при положение, че има ситуация, в която децата не могат да се озаптят“, отсече тя.

 

 

 

 

В разговора се включи и разстроената майка на пострадалото дете:

„Моето момиче ми каза, че тя е ходила до тоалетната, влязла си в стаята, но врата вече е била развалена. Течението е треснало вратата“, поде притеснената родителка.

 

 

 


 

„Едната госпожа я е удряла, после е дошла и другата да я скубе и удрят. Моето момиче е яло бой. Да кажат, че ще я изключат, не да я бият две жени„, отсече жената.

 

 

 

 

 

„Когато са се оплаквали от детето, винаги съм взимала мерки. Отгледала съм го детето от малко месо. Как ще ми бият детето. Вижте клиповете, нека цяла България да види какво правят с моето момиче, това да не е куче. Бива ли такова нещо, хора“, запита тя.

 

 

 

Калоянова каза, че с чиста съвест може да каже, че просто е разпиляла косата на детето и не е била никого.

 

 

 

Директорът на школото също се включи в разговора и отсече, че се разграничава от действията на колежката му Калоянова и за него на първо място е здравето и животът на ученика. След учебни занимания днес ще съберем педагогически съвет и ще вземем решение.

 

 

 

„Децата имат слаба психика. Започна да се опиква, не иска да дойде на училище. Директорът знае много добре, че детето ми е било бито, нека се видят и кадрите от камерите в училището“, призова майката на детето.

 

 

Нова тв, Блиц

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024