Политика

Нонстоп купон: Съсипани сме, но хората имат пари! ВИДЕО

Нонстоп купон: Съсипани сме, но хората имат пари! ВИДЕО

 

big_0000470565-article2

 

 

 

Интернет шоуто на Бойко Борисов продължи с ударна сила в съботния ден. Само за час-два преди обед той навъртя пет клипа във „Фейсбук“, които трябваше да зарадват българите колко добре ги управлява. Разбира се, основната тема бе „Успехът на България в тежките времена на пандемията“. Теренът на развихрянето бе районът на Самоков – Дупница.

 

 

 

Най-напред той посети завод за военна техника, който произвежда и други стоки. В статус Борисов съобщи, че от началото на пандемията фирмата е получила близо 390 хил. лв. по мярката 60/40.

 

 

 

С парите били запазени близо 80 работни места. А на живо мисловният му поток роди различни изречения, които в крайна сметка завършиха оптимистично:

 

 

 

„Тая пандемия ни се струва от години, а е само от март… Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа, Европа е в пълен локдаун… Хем не дава никакъв резултат от заболяването, хем – огромни щети за бюджетите… Важното е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Безработицата я държим. Важното е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и парА“.

 

 

Борисов каза още, че през пандемията досега чрез мерките са  дадени 1 млрд. лв. на бизнеса. И понеже самоковската фирма изнася в доста азиатски страни, Борисов се възрадва, че в Египет и Саудитска Арабия преди време го посрещнали с колите, които тъкмо сега видял.

 

 

 

Част от изявите на Борисов:

 

ИМА-НЯМА

 

 

 

Изяви, но телевизионни, в събота преди обед имаха и двама от подчинените на Борисов. Вицепремерът Томислав Дончев заяви, че парламентарните избори догодина ще се проведат, няма план за отлагането им. Мисли се как гласуването да не води до рискове за хората.

 

 

 

Столичният кмет Йорданка Фандкова пък коментира, че коледният пазар на „Славейков“ бил отложен, а този в Градската градина щял да бъде проверяван и затворен, ако не се спазват мерките.

 

 

 

Според нея е възможно т.нар. зелени коридори в магазините да се възстановят във варианта от пролетта: от 8.00 до 10.00 ч. влизат само възрастни хо ра, а през останалите часове достъп да имат всички; за аптеките пък да няма ограничения.

 

Сега

 

segabg.com

 

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024