Политика

Нонстоп купон: Съсипани сме, но хората имат пари! ВИДЕО

Нонстоп купон: Съсипани сме, но хората имат пари! ВИДЕО

 

big_0000470565-article2

 

 

 

Интернет шоуто на Бойко Борисов продължи с ударна сила в съботния ден. Само за час-два преди обед той навъртя пет клипа във „Фейсбук“, които трябваше да зарадват българите колко добре ги управлява. Разбира се, основната тема бе „Успехът на България в тежките времена на пандемията“. Теренът на развихрянето бе районът на Самоков – Дупница.

 

 

 

Най-напред той посети завод за военна техника, който произвежда и други стоки. В статус Борисов съобщи, че от началото на пандемията фирмата е получила близо 390 хил. лв. по мярката 60/40.

 

 

 

С парите били запазени близо 80 работни места. А на живо мисловният му поток роди различни изречения, които в крайна сметка завършиха оптимистично:

 

 

 

„Тая пандемия ни се струва от години, а е само от март… Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа, Европа е в пълен локдаун… Хем не дава никакъв резултат от заболяването, хем – огромни щети за бюджетите… Важното е да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Безработицата я държим. Важното е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и парА“.

 

 

Борисов каза още, че през пандемията досега чрез мерките са  дадени 1 млрд. лв. на бизнеса. И понеже самоковската фирма изнася в доста азиатски страни, Борисов се възрадва, че в Египет и Саудитска Арабия преди време го посрещнали с колите, които тъкмо сега видял.

 

 

 

Част от изявите на Борисов:

 

ИМА-НЯМА

 

 

 

Изяви, но телевизионни, в събота преди обед имаха и двама от подчинените на Борисов. Вицепремерът Томислав Дончев заяви, че парламентарните избори догодина ще се проведат, няма план за отлагането им. Мисли се как гласуването да не води до рискове за хората.

 

 

 

Столичният кмет Йорданка Фандкова пък коментира, че коледният пазар на „Славейков“ бил отложен, а този в Градската градина щял да бъде проверяван и затворен, ако не се спазват мерките.

 

 

 

Според нея е възможно т.нар. зелени коридори в магазините да се възстановят във варианта от пролетта: от 8.00 до 10.00 ч. влизат само възрастни хо ра, а през останалите часове достъп да имат всички; за аптеките пък да няма ограничения.

 

Сега

 

segabg.com

 

Политика

More in Политика

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024