Политика

Цветан Василев сензационно: Борисов има коз срещу Гешев, говори се и за филмирани оргии (ВИДЕО)

Цветан Василев сензационно: Борисов има коз срещу Гешев, говори се и за филмирани оргии (ВИДЕО)

 

cvetan-vasilev-borisov-ima-koz-sreshtu-geshev-govori-se-i-za-filmirani-orgii-video-1

 

 

“Беше съобщено по медиите, че Висшият съд в Белград е решил, че са изпълнени предпоставките за моето екстрадиране преди почти около месец. Тук бих искал да направя следното уточнение. Първо, аз по принцип не коментирам съдебни решения, но заради интереса първо ще кажа да не се бърка Висшият с Върховния съд. Висшият съд представлява все едно Софийски градски съд. Подобни решения се обжалват пред второинстанционния Апелативен съд“. Това разкри банкерът в изгнание Цветан Василев в предаването “ЕвроДикоФ“, което се излъчва по ТВ Евроком. Той се включи по скайп от Белград.

 

 

 

“Висшият съд взема решение по съвсем формалната част от искането за екстрадиране Т.е, че аз не съм сръбски гражданин, че престъплението, за което ме търси България не е по сръбските закони, че престъплението, по което ме иска България, не е с минала давност. След това бих искал да вметна, че решението е доста противоречиво, защото на практика това е трето положително решение за изпълнени предпоставки по обвинение, което вече на практика не съществува“, заяви още Василев.

 

 

 

 

“А по допълнителните искания от страна на прокуратурата на практика съдът отхвърля това. Буламач от българската прокуратура. Не защото са ми големи фенове, а защото обвиненията им са съшити с бели конци. В най-скоро време ще кажа на моя блог исканията за екстрадиция на българската прокуратура, за да се види какво точно е нивото на обвиненията“, допълни банкерът в изгнание.

 

 

 

Той говори и за повдиганото му обвинение заради разписка, която твърди, че е фалшива. “205-те милиона никога не са били вземани от банката, твърди Цветан Василев.

“КОНПИ е една престъпна организация, каквато е и прокуратурата. Обслужва интересите на мафията, главно на Пеевски“, смята той.

 

 

 

“Гешев е отдавна зависим. Преди да хване случая КТБ е бил на лична среща с Пеевски. Каквото е обещал, той го е изпълнил – да замете следите на Пеевски и да внесе обвинителния акт в съда срещу мен и моите колеги“, твърди Цветан Василев.

 

 

 

По думите на Цветан Василев, Бойко Борисов държи Иван Гешев с компромат, който му е коз.

 

 

“Договорки по телефона, които са хвани със СРС-та, за хора, които сега са в ареста, говорило се е за прекратяване на производства. Това е причината да се откажат Пламен Георгиев да го издигнат за главен прокурор, говори се и за някакви оргии негови, които са филмирани (б.р. визира Иван Гешев). Човек пълен с комплекси и очевидно им е много удобен“, сподели банкерът. “Много са пресни спомените му как избраният с неговите гласове Цацаров изведнъж забрави обещанията“, заяви Василев по адрес на Бойко Борисов.

 

 

 

 

Банкерът коментира и внушенията, че той си плаща на ТВ Евроком, за да му дават думата. “Поредното лицемерие на тази власт“. “А рекламодателите на Нова ТВ, а рекламодателите на Канал 3, а рекламодателите на вестниците на Пеевски? Дали няма да излязат по-интересните неща, ако ги проверят тях“, запита Василев в контекста на това, че в момента биват проверявани рекламиращите по време на предаванията на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану. “Няма как да плащам и няма с какво да плащам. В много тежко финансово състояние съм, за да плащам. От колко години молите Пеевски да се появи при вас там?“, добави Василев.

 

 

 

 

“Човек без морал, изцяло зависим от Пеевски, човек в залеза си, като пинчер, който обикаля и пуска сигнали“, така Цветан Василев обрисува личността на Николай Бареков..

“Ако съм искал да бягам от някъде, съм щял да бягам през юни 2014 г.“, така Цветан Василев отговори на въпрос дали ще бяга в Дубай.

“Моята прогноза е, че и Борисов, и Пеевски ще имат проблеми“, коментира още банкерът.

 

 

 

Той затвърди тезата си, че Борисов в момента е зависим от центъра, чието лице е Пеевски, но допълни, че през 2013-2014 г. това не е било така и тогава далеч не са били едно цяло. Василев разкри, че мнението на Бойко Борисов за Делян Пеевски и майка му не е било никак добро преди няколко години. “Освен това Борисов много добре знае кой му е започнал разследванията и отворените досъдебни производства през 2013 г. Този, който контролира Цацаров и този, който контролира Гешев сега. Пеевски е лице на центъра, но не смея да кажа, че е само той“, каза още банкерът в изгнание.

 

 

 

“Знае се как действа Пеевски. Пеевски е рекетьор, той първо мен ме рекетира. Дойде при мен с искания, които може би надхвърляха милиард. След като отказах веднага започнаха атаката. Лошото е, че аз не предвиждах атаката да започне по този холивудски сценарий с обвиненията за убийство. Аз знам, че ми е била подготвяна заповед за арест. Знам от хора, които сега не мога да подложа на риск“, припомни Василев а след това добави, че според него, ако се върне в България, това означава да го съди Пеевски. Той продължава да смята, че ще бъде ликвидиран в българския арест, ако попадне там, и ще се върне при други обстоятелства, друг съд, пред който да докаже невинността си, но и виновните, според него, за срутването на банката, да бъдат наказани.

 

 

В края на интервюто Василев потвърди желанието си да бъде разпитан от съда онлайн.

Цялото интервю можете да изгледате след 1:25:10 във видеото:

 Факти бг, Евроком

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024