Политика

Вежди Рашидов скочи срещу Боеца Георги Георгиев: Защо този видински примитив е на ВИП-обслужване?

Вежди Рашидов скочи срещу Боеца Георги Георгиев: Защо този видински примитив е на ВИП-обслужване?

 

448baf6dbe845e922622157ae0f39e72

 

 

Остри думи към шефа на „Боец“ Георги Георгиев отправи бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

 

 

 

Той е възмутен от поведението му, след като Георгиев продължи да иронизира и атакува, въпреки че бе настанен в Интензивното на ВМА с тежка инфекция с коронавирус.   

 

 

 

 

”До: Борисов, Пеевски, Гешев и мафията! Ще дишам до вашият край. Имате думата ми!”. Това написа тази сутрин лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, който е настанен в реанимацията на ВМА с коронавирус.

 

 

 

 

„Възмутен съм от това, което прочетох относно ВИП обслужването на хора като така наречения „Жоро Боеца” – един човек, забелязан не с труда си, не с талант или умения, а с  едно анархистично, безпардонно и арогантно оплюване на всичко и на всички, особено на властта, което напоследък е една мода. Оплюването се оказа път за известност на нищото, коментира Рашидов.

 

 

 

Известност, която за жалост в България се добива лесно. У нас бързо се добива слава или от нищо незначещи плеймейтки или от хора, чийто единствен принос в живота е в това да плюят известните, можещите, талантливите, заяви пред Блиц Рашидов.

 

 

 

„Недопустимо е днес , когато сме свидетели на препълнени болници и на уморени до безбожност лекари, които са незаслужено оплювани и всеки ден все повече медици се разболяват от Ковид – 19, хора, които до вчера са нападани и обвинявани, включително и от този екземпляр, наричан „Жоро Боеца”, който активно допринасяше за създаването на хаос и анархия, безпардонност към властта и нейните разпоредби, който на всеки протест крещеше и разнасяше слюнки, когато се горяха маски в знак на несъгласие, създавайки инкубатор, в който всеки всекиго заразяваше и разболяваше, недопустимо е този човек днес да е ВИП болен и на специално обслужване“, категоричен е депутатът.

 

 

 

 

„На поведението на такива като него се дължи България да стигне до първите места по смъртност. Както и на Отровното трио, което от агресивния свят днес облече овчата кожа на добротата. Всички те много късно се сетиха да са загрижени за медиците. За разлика от цялото общество, което разумно спазваше наложените правила именно, за да не сме на първите места по смъртност в света“, посочи Рашидов.

 

 

 

„За щастие надежда ни дават младите бъдещи медици, които се хвърлиха като доброволци в битката с пандемията. Тези деца в такъв труден момент при това тяхно себеотрицание заслужават поклон. И в същото време научаваме, че един нищо незначещ видински агресив и примитив е на ВИП медицинско обслужване“, убеден е Рашидов.

 

 

Георги и съпругата му Мариела бяха докарани от Видин в столицата в критично състояние в неделя. Причина за усложненията, които получиха е фактът, че Георгиев даде бъбрек на съпругата си, за да бъде трансплантирана. Операцията бе проведена в началото на тази година във Франция.

 

 

Въпреки тежкото състояние на двамата, в края на миналата седмица три болници в столицата отказаха тяхното лечение. След като случаят стигна до медиите, Георги бе приет във ВМА, а Мариела в правителствена болница. Състоянието и на двамата вече е стабилизирано.

 

 

Блиц, Лупа бг

loading...
Политика

More in Политика

phpnaeegp_559x3452

Нов шамар: Държавният департамент на САЩ с унищожителна критика към България

март 31, 2021
php1io21i_559x345

Швейцарска телевизия ни разби: С пари от ЕС – села без ток и канализация, но със стадиони

март 30, 2021
1280-840-angelov

Частично разхлабване: Ето какви мерки са в сила от 1 април

март 30, 2021
phppjfchj_559x345

Нинова представи конкретни мерки за първите 100 дни при спечелване на изборите! ВИДЕО

март 30, 2021
big_006be

Борисов: Аз като гледам наш‘те политически опоненти с кви шкембета са… ВИДЕО

март 30, 2021
big_Boiko_Borisov2

Борисов: Като ластик сме – отваряме, затваряме, отваряме, затваряме. Това е оптималният вариант

март 30, 2021