ОБЩЕСТВО

Съпругата на Ветко Арабаджиев с гривна за проследяване, пусна първа СНИМКА след опит за самоубийство

Съпругата на Ветко Арабаджиев с гривна за проследяване, пусна първа СНИМКА след опит за самоубийство

 

unnamed

 

 

 

В уюта на семейното огнище и с коледен дух, подсъдимата Маринела Арабаджиева ще посрещне предстоящите светли празници.

 

 

Бизнесдамата, която прекара последните две години между затвора и тузарския си дом, сподели първи лични кадри, показвайки с каква обстановка е обградена.

 

 

На кратки видеоклипове Арабаджиева показва богато украсения си дом в коледен стил, като набляга на над 2-метровата си елха, решена в златно и червено. Навсякъде са поставени и подаръците на семейството. В следващи кадри Маринела позира заедно с един от внуците си, като го прегръща и заедно пеят празнични песни.

 

ac682d80e8580d073894cecc423d5273

 

 

За повдигане на духа съпругата на бизнесмена Ветко Арабаджиев е сложила на главата си шапка с рога на елен, като облеклото й също е в тематичен цвят – карирана червена блуза, червени панталони и пантофки в същия цвят. След като успяват да изпеят песента, Маринела пуска от прегръдките си внука си, който започва да тича около нея.

 

 

 

По всичко личи, че независимо от трудната година за милионерската фамилия те ще бъдат заедно в най-важните празници за християнското семейство.

 

 

 

Преди повече от месец Темида се смили над Маринела и позволи да тя бъде поставена под домашен арест и изведена от килията, след като направи опит за самоубийство през лятото.

 

 

На 17 юли Маринела е приета в частната болница, след като стана ясно, че е приела огромна доза от лекарството хлофазолин, което се пие при хипертонични кризи. След като лекарите я стабилизирали, Арабаджиева е прегледана и от психиатър. Според него при нея има висок риск от самоубийство, както и чувство за безнадежност и безпомощност.

 

 

 

 

Според специалиста Арабаджиева може да направи и повторен опит при стресова ситуация, затова и съдът решава да се смили над нея и да й постанови по-лека мярка – домашен арест. Въпреки това Маринела е с гривна за проследяване на крака, за да няма никаква възможност за укриване.

 

 

 

Преди седмица стана ясно, че съпругът й Ветко ще бъде под домашен арест, след като здравословното му състояние се влошава рязко и той е приет в болница с коронавирус. Бизнесменът е с много съпътстващи заболявания и е в рисковата група над 60 г., заради което защитата му многократно пледира за условия на самоизолация поради големия риск от заразяване с COVID-19.

 

 

 

Маринела и Ветко, синът им Вълчо и още 5-има души са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари от 2018 г. През пролетта на 2019 г. съпрузите бяха открити да се укриват в имението на Георги Семерджиев – Жоро Шопа край Барселона.

 

 

Лупа бг

 

lupa.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

768x432

Украинските бежанци остават още 4 месеца в хотелите, в които са настанени – при същите условия

ноември 12, 2022
venelin-petkov_0

Волгин разсипа Венелин Петков: Защо стоя шест години началник, щом ти е оказван натиск?

ноември 12, 2022
166824637994609

Стана ясно коя е нашенката, убита в хотел в Лайпциг и с какво се е занимавала / СНИМКИ

ноември 12, 2022
ezgif-3-5d82bb444d

Внезапно почина Малката Бирма, издирван от Интерпол / СНИМКИ

ноември 12, 2022
poiavi-se-versiia-kade-mozhe-da-bade-187

Първа версия! Гореща мълва в Перник сочи къде може да е изчезналият Сашко

ноември 12, 2022
димана

Петя Дикова: Сърцето ми се къса за едно детенце, което няма да спи до майка си тази нощ. Нито утре

ноември 11, 2022