Политика

Борисов: Идвам на кал и после на оправено, а приказките на моите опоненти заминават! ВИДЕО

Борисов: Идвам на кал и после на оправено, а приказките на моите опоненти заминават! ВИДЕО

 

 

big_000000000

 

Бойко Борисов продължава обиколката си из Родопите навръх Коледа. Преди минути той си пусна снимка от тям и написа: „На земята на слънчевите Родопи, а зад мен е снежната Рила“.

 

„Навсякъде в Родопите се строят пътища, училища, пречиствателни станции, сепариращи и компостиращи инсталации, така че това прекрасно място да е чисто“, каза премиерът по време на инспекция на строежа на път в кметство Абланица.

 

 

„Усилените строежи, които се правят в Родопите като при Абланица, като гледам отбивките, навсякъде вее сме направили нови пътища. Правят се канавките, уширява се и се махат скалите на пътя за Абланица. Чакаме само удобно време за полагане на асфалт.

 

 

 

Родопите са основен приоритет и навсякъде се строят пътища, училища, детски градини, пречиствателни станции, сепариращи и компостиращи инсталации, така че това прекрасно място да е чисто и туристите да могат да идват да си почиват в тази красота.

 

 

 

Като са тук машините, трябва да го направим като хората. Те оценяват това, което се прави за тази прекрасна природа. Всичко, което правим, остава за хората, а приказките на моите опоненти заминават“, категоричен бе Борисов.

 

 

„Сега научихме селата, докато правим пътищата. Населението вижда, че българската държава се грижи за мюсюлманското население тук, както за всички в страната. Затова така им докривя, като Ердоган каза, че Бойко Борисов се справя добре. Към християни, католици, арменци и мюсюлмани има еднакво отношение“, заяви той.

 

 

„Много сериозно строим в Северозападна България. От Видин, през Монтана, Ботевград – Мездра, където строежът върви много добре, както и АМ „Хемус“. В прохода Петрохан също се строи усилено. Ние от наша страна сме готови с проекти и всичко. Работим за строежа на магистрала Русе – Велико Търново“, посочи Борисов.

 

 

 

„Днес е най-хубавият празник за мен и за всички християни. На моите опоненти им казвам, че няма село и град без джамия в Родопите. Някои имат по две минарета. Ако ние не се отнасяме с разбиране и загриженост, след това други ще им направят анализите“, допълни той.

 

 
„В сряда ще приемем решение за добавките към пенсиите и за януари. Докато има пандемия, така ще бъде“, допълни Бойко Борисов.

 

 

 

Политика

More in Политика

venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024
171361364370379

Радев: Главчев явно още не е разбрал с какво се е заел като премиер, щом предлага да оглави и МВнР

април 20, 2024
big_12

Главчев с ново 20: Предложих на президента аз да поема Външно, не знам дали и кога ще издаде указ

април 20, 2024
171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024