Политика

Вежди Рашидов скочи срещу Боеца Георги Георгиев: Защо този видински примитив е на ВИП-обслужване?

Вежди Рашидов скочи срещу Боеца Георги Георгиев: Защо този видински примитив е на ВИП-обслужване?

 

448baf6dbe845e922622157ae0f39e72

 

 

Остри думи към шефа на „Боец“ Георги Георгиев отправи бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

 

 

 

Той е възмутен от поведението му, след като Георгиев продължи да иронизира и атакува, въпреки че бе настанен в Интензивното на ВМА с тежка инфекция с коронавирус.   

 

 

 

 

”До: Борисов, Пеевски, Гешев и мафията! Ще дишам до вашият край. Имате думата ми!”. Това написа тази сутрин лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, който е настанен в реанимацията на ВМА с коронавирус.

 

 

 

 

„Възмутен съм от това, което прочетох относно ВИП обслужването на хора като така наречения „Жоро Боеца” – един човек, забелязан не с труда си, не с талант или умения, а с  едно анархистично, безпардонно и арогантно оплюване на всичко и на всички, особено на властта, което напоследък е една мода. Оплюването се оказа път за известност на нищото, коментира Рашидов.

 

 

 

Известност, която за жалост в България се добива лесно. У нас бързо се добива слава или от нищо незначещи плеймейтки или от хора, чийто единствен принос в живота е в това да плюят известните, можещите, талантливите, заяви пред Блиц Рашидов.

 

 

 

„Недопустимо е днес , когато сме свидетели на препълнени болници и на уморени до безбожност лекари, които са незаслужено оплювани и всеки ден все повече медици се разболяват от Ковид – 19, хора, които до вчера са нападани и обвинявани, включително и от този екземпляр, наричан „Жоро Боеца”, който активно допринасяше за създаването на хаос и анархия, безпардонност към властта и нейните разпоредби, който на всеки протест крещеше и разнасяше слюнки, когато се горяха маски в знак на несъгласие, създавайки инкубатор, в който всеки всекиго заразяваше и разболяваше, недопустимо е този човек днес да е ВИП болен и на специално обслужване“, категоричен е депутатът.

 

 

 

 

„На поведението на такива като него се дължи България да стигне до първите места по смъртност. Както и на Отровното трио, което от агресивния свят днес облече овчата кожа на добротата. Всички те много късно се сетиха да са загрижени за медиците. За разлика от цялото общество, което разумно спазваше наложените правила именно, за да не сме на първите места по смъртност в света“, посочи Рашидов.

 

 

 

„За щастие надежда ни дават младите бъдещи медици, които се хвърлиха като доброволци в битката с пандемията. Тези деца в такъв труден момент при това тяхно себеотрицание заслужават поклон. И в същото време научаваме, че един нищо незначещ видински агресив и примитив е на ВИП медицинско обслужване“, убеден е Рашидов.

 

 

Георги и съпругата му Мариела бяха докарани от Видин в столицата в критично състояние в неделя. Причина за усложненията, които получиха е фактът, че Георгиев даде бъбрек на съпругата си, за да бъде трансплантирана. Операцията бе проведена в началото на тази година във Франция.

 

 

Въпреки тежкото състояние на двамата, в края на миналата седмица три болници в столицата отказаха тяхното лечение. След като случаят стигна до медиите, Георги бе приет във ВМА, а Мариела в правителствена болница. Състоянието и на двамата вече е стабилизирано.

 

 

Блиц, Лупа бг

Политика

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024