Коментари

Да, Борисов. Ние сме бъдещето, но в него Вас ви няма!

Да, Борисов. Ние сме бъдещето, но в него Вас ви няма!

studenti_bgnes
Тъжно е това, което се случва в страната ни. И е тъжно, че все повече си мисля колко много искам да я напусна. Господин Борисов, пише Ви един млад човек. Не Ви ли става някак мъчно от факта, че “бъдещата България” изтича през Терминал-2?
Защото аз и Вие живеем в паралелни реалности, господин премиер. В моята няма място за Вас, а аз не искам да бъда част от Вашата.

Истината се крие в най-простите неща.

 

Честит 8 декември на всички студенти! Бъдете здрави, независими и целеустремени. Бъдете отговорни, пазете се и нека служите за пример. В условията на пандемия всички полагаме повече усилия. Днес повече от всякога имаме нужда от достойни и образовани хора. Вие сте бъдещата България и от Вас зависи да я съхраним – с традиции, ценности, морал, но също и да я развием като една модерна европейска държава„.

 

Искате неща, които не могат да се случат в моята България, господин Борисов.

 

Защото тук здравната система от години плаче за реформа и сега берем плодовете от липсата й.Защото здравето се превърна в бизнес, болниците – в търговски дружества. Младите лекари ги няма тук. Студентите по медицина хващат куфара, оставят близки и отиват там, където системата няма да им обещае мизерна заплата и ненормални условия на труд.

 

Искате да сме целеустремени, господин премиер. Но тук нямаме почва за развитие. Защото колкото и заводи и магистрали да покажете през своя джип, те няма да реформират образованието.

 

За едно сме съгласни – ние сме бъдещата България. И от нас зависи тя да остане в пределите на държавата ни. Но в нашето бъдеще Вие нямате място.

 

Джесика Вълчева, Фрог нюз

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024