Политика

Караянчева: И на моята коледна трапеза ще има един празен стол заради пандемията! ВИДЕО

Караянчева: И на моята коледна трапеза ще има един празен стол заради пандемията! ВИДЕО

 

big_d

 

 

Цвета Караянчева отправи пожелания за Коледа към народа. Тя пусна видео в социалната мрежа, за да покаже какво чувства на празника.

На Коледа заради пандемията и на моята коледна трапеза ще има един празен стол, но дори в най-трудните моменти Коледа винаги носи утеха.

 

 

 

 

Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева във видеообръщение на личната си страница във Фейсбук по повод един от най големите християнски празници Рождество Христово.

 

 

 

Ето какво още заявява тя:

 

 

 

„Честито Рождество Христово! Отново е Коледа – време за радост, за споделяне, за семейството, за обич. Днес, обаче, искам преди всичко да се обърна с болка към онези български семейства, които загубиха свои близки, след като пандемията преобърна живота ни. И край моята коледна трапеза ще има един празен стол – столът на моя силен, добър и благороден баща. С най-дълбока искреност изказвам съболезнования на всеки, загубил любим човек. Нека да намерим утеха в най-хубавите си спомени за тях и да се молим да почиват в мир. Да изкажем почит към паметта им, като пазим себе си и околните, за да помогнем за ограничаването на заразата и да облекчим огромната тежест върху нашите герои – медици.

 

 

 

 

Дори в най-трудните моменти Коледа винаги носи утеха и оптимизъм. Вярвам, че с идването на ваксините, животът постепенно ще започне да се връща към обичайния си ритъм. Но вярвам и във важността на един друг тип имунитет – имунитетът срещи цинизма, егоизма, фалшивите новини и безразличието към ближния. Изграждането на този имунитет зависи от всеки един от нас“, посочи Караянчева, цитирана от Novini.bg.

 

 

 

 

Светлината на Рождественския празник и неговото послание за доброта и обич са най-големият урок за всички ни. Пожелавам на всички много здраве, щастие и късмет. Честита Коледа!“.

 

 

 


 

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024