ОБЩЕСТВО

Марта Вачкова: Майка ми едва оцеля, заразена с К-19, въпреки че до крайност се пазеше! СНИМКИ

Марта Вачкова: Майка ми едва оцеля, заразена с К-19, въпреки че до крайност се пазеше! СНИМКИ

 

160888095322768

 

 

Странно е, че майка ми се разболя. Тя много се пазеше. Всички я пазехме, не се виждахме с нея. Това заяви в ефира на Нова телевизия актрисата и звезда от „Откраднат живот“ Марта Вачкова. 

 

 

 

„Тя живя в провинцията цялото лято. Дойде си в последния момент, в който можеше да си дойде – през края на октомври. Постоянно беше с маска и ръкавици. Само едно излизане е имала – до магазина. Всички правила е спазвала до крайност„, обясни Вачкова.

 

 

 

  „Има значение, че е възрастна жена и има много съпътстващи болести. В началото се надявахме, че това е просто настинка. Беше излязла с мокра коса да простира. Температурата обаче не падаше„, призна актрисата.

 

 

  „Около 20 дни влачеше болестта и се чудеше какво е. Ние снимахме „Откраднат живот“ и не можех да рискувам да занеса нещо на колегите ми, затова не се виждах с майка ми“, разказа тя.

 

 

 

 

Майката на актрисата разказа и от първо лице във видео, специално записано за сутрешния блок на Нова телевизия, как е изкарала болестта:

 

 

 

 

 

„Вече месец и половина откакто се разболях. Първоначално простуда, после ме повтори. Минах през всички симптоми на болестта. Беше пълно с лежащи по пейките хора в болницата. Бяхме в отделението 4 жени тежки случаи. Всички лекари бяха внимателни и се стараха. Вдъхваха ни сили и бодрост“, разказа майката на актрисата и добави:

 

  „Много страдах, че не виждах лицата на тези хора, които ни лекуваха. На сестрите, на д-р Томов и всички в болницата“.

 

 

Вачкова продължи разказа за случилото се:

 

 

„За възрастните хора това е страшно важно. Владо изкара в дома си болестта. Точно Токмакчиев също. Възрастните са страшно уплашени, чуват всички страхотии, които говорят. Д-р Томов помогна на мама, но и на Владо“, призна Вачкова.

 

 

 

  „Аз вече съм направила 6 теста. Той има златни ръце, нищо не усетих, когато ми взимаше теста. Има много мили очи. Ние не знаехме как изглежда този човек, добре че Владо намери негова снимка. Звездите днес са нашите лекари. Искам да благодаря на докторите“, каза тя и показа тениска, на която е изобразен медикът, помогнал на майка й в тежкия момент.

 

 

 

 

„Майка ми мислеше за лекарите и медиците, повече отколкото за себе си. Чувахме се и не ми говореше как е тя, а че пак някоя сестра е припаднала от немощ вече“, завърши актрисата.

 

 

 

Нова тв, Блиц

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024