ОБЩЕСТВО

Мис Плеймейт Жанета Осипова: Бих се ваксинирала, а и смятам, че ще принудят всеки един от нас да го направи

Мис Плеймейт Жанета Осипова: Бих се ваксинирала, а и смятам, че ще принудят всеки един от нас да го направи

big_121

 

 

 

Темата с ваксината против ковид продължава да е актуална. Много публични личности вече изразиха готовност да се вакснират колкото се може по-бързо. Към тях се присъедини и една красива и известна млада жена.

„Искам да се ваксинирам, за да мога да водя малко по-спокоен начин на живот. В момента стресът и напрежението са много големи. И всички сме адски притеснени, както за себе си, така и за близките си хора“.

 

 

Това заяви пред „България Днес“ Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова, която изрази готовност да започне битка срещу COVID-19, който през последните месеци промени живота на планетата ни. Затова и Осипова е „за“ ваксината, която се очаква да пристигне в България в края на този месец, а след Нова година да започне прилагането ѝ сред населението на страната, пише Novini.bg.

 

 

„Бих се ваксинирала, но и смятам, че ще принудят всеки един от нас да го направи. Без ваксина вече надали ще може да се пътува. Някои държави обявиха, че ще имат такова изискване. Така ваксинирането ще е наложително“, казва още Осипова.

 

 

 

Красавицата изразява готовност отново да бъде доброволец към Българския червен кръст. След няколкомесечна пауза ослепителната блондинка ще се завърне към разнасянето на храна за нуждаещите се, както го правеше през пролетта, когато беше първата вълна на коронавируса.

 

 

„Не съм се отказала от тези добри инициативи. Дали е по време на пандемия или не, това е нещо, което осмисля дните ми. За съжаление нямам медицинско образование и не мога да съм полезна в лечебни заведения, но мога да пазарувам и да разнасям хранителни продукти. Не трябва да имаме повод, за да сме добри. Помагам и без да е извънредно положението и мисля, че повече хора трябва да се включват“, заяви Мис Плеймейт 2018.

 

 

България днес

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
Image_17667510_40_0

Мъжът, осквернил гроба на патриарх Неофит, няма досие и не е лежал в психиатрия

април 17, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

април 16, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024