ОБЩЕСТВО

7-те предмета, които Ванга е съветвала никога да не подаряваме. Защо?

7-те предмета, които Ванга е съветвала никога да не подаряваме. Защо?

 

 

7-te-predmeta-koito-vanga-e-savetvala-962

 

 

Всички знаем за силата на Баба Ванга и това колко верни са били предсказанията й.

 

 

 

Освен това, което пророчицата от Рупите е предсказала, че ще се случи, тя ни е казала и кои предмети не бива да подаряваме на близките си, защото носят лош късмет.

 

 

Ето кои са те:

 

 

Портмоне – никога не подарявайте празно портмоне, защото така подарявате „празен“ късмет на човека, който сте искали да зарадвате. Винаги оставяйте монета в него, за да го напълните късмет, а не да носи нещастие на притежателя си.

 

 

Нож – ножът е подарък, който е по-добре да избягвате. Сам по себе си той носи негативна енергия на човека, на когото сте решили да направите подобен подарък. Човек трябва да си купувам сам тези предмети, защото острите вещи носят твърде много отрицателна енергия.

 

 

Носна кърпа – ако сте решили да добавите носна кърпа към подаръка на някого, по-добре се откажете от това. Носната кърпа се свързва много тъга и сълзи, което значи, че искате да подарите това на някого. Избягвайте този подарък, който не носи щастие.

 

 

Ръкавици – сега ще попитате какво ли не им е наред ръкавиците, които могат да бъдат хубав подарък за всеки. В случая с ръкавици се правят много ритуали и магии, а някой може да е направил такъв ритуал и да ви подарява лоша енергия, вплетена в ръкавиците, които получавате. Затова този подарък не е никак подходящ.

 

 

Перли – перлите събират много негативна енергия, дори когато някой ги докосне за малко. Представете си през колко ръце са минали перлите, докато се превърнат в украшение, поставено на витрината, което вие да купите. Лошата енергия от перлите се премахва изключително трудно, а понякога и остава завинаги в тях.

 

 

Огледало – огледалото винаги носи мистерия в себе си. То е свързано с много ритуали и магии, освен това се смята, че може да отнеме от младостта и красотата на притежателя си. Затова огледалото е от предметите, които човек трябва да си купува сам.

 

 

 

Часовник – времето е нещо, което никой никога не може да ви подари или да ви отнеме. Символиката на часовника е прекалено силна и ако все пак някой ви го подари, на секундата го „откупете“ с няколко монети.

 

 

glas.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Image_11937374_40_0

Змия стресна живущите в столичен блок, няма кой да я изнесе

юли 3, 2022
ivo-mirchev

Мирчев: Един от най-високопоставените хора в България е руски шпионин

юли 3, 2022
1649940666

Тайната падна: Ето какви милиони дава „Америка за България“ на НПО-а и журналисти / СПИСЪК

юли 3, 2022
захароваbig_big_010184c_1_

Захарова: България сведе до нула възможността за функциониране на руското посолство в София

юли 3, 2022
руснаци9509915

Два самолета прибраха изгонените руснаци (СНИМКИ)

юли 3, 2022
diado-prodava-chubritsa-zhegata-da-si-210

Дядо продава чубрица в жегата, за да си купи хляб / СНИМКА

юли 3, 2022