Коментари

Феновете на Слави гневни, че отказва на Нинова: Ти си на един бряг с Борисов! Прозрачен си!

Феновете на Слави гневни, че отказва на Нинова: Ти си на един бряг с Борисов! Прозрачен си!

 

slavi-trifonov-izbira-nov-djip-1

 

 

 

 

Просташкият пост на Слави Трифонов във Фейсбук, с който той отхвърля все още не отправената покана от лидера на БСП Корнелия Нинова за разговори за честен вот и смяна на модела на управление, предизвика гневни коментари на негови фенове. 

 

 

 

В болшинството от мненията, изказани на неговата стена, лидерът на партия „Има такъв народ“ е обвиняван директно, че се кани да става патерица на ГЕРБ, че ще е поредният Бареков или новият Марешки и че с такова мислене в България никога няма да може да се направи управление. 

 

 

 

 

Най-много реакции има изречението на Трифонов “ С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката“.

 

 

 

 

„И понеже една река има ДВА бряга, значи изказалият се е на един бряг с ГЕРБ, въпреки досегашните си твърдения за обратното. Толкоз с тази партия“, категоричен е Йосиф Леви.

 

 

 

 

Надка Власова дава оценка за възпитанието на шоумена: „И този твой пост, Трифонов, показва пълната ти простащина. Още не си поканен от Нинова! Малко култура не ти е никак излишна“.

 

 

 

 

Tatiana Gendova припомня общото минало на Борисов и Трифонов: Тя, реката има два бряга – не ви остават много опции! А и имайки предвид, че много дълго време бяхте не само а един бярг, а и на една маса с Борисов… На кой бряг, по-точно сте, г-н Трифонов“.

 

 

 

 

 

Ето малка част от мненията

на симпатизантите на Трифонов,

взети от неговата Фейсбук страница,

без редакторска намеса:

 

 

 

 

Борис Караиванов: Славчо, колкото и да се правиш на умен, си оставаш един учиндолски тъпанар! Преди да отговаряш на Нинова, трябва малко да се просветиш, колко законопроекта от БСП са приети за разглеждане през тия 11 години! Не я сравнявай с никой, защото такива тулупи и гъзолизци като теб, нямат място никъде в държавата-благодарение на теб, тази държава изпростача и се чалгализира! Ти си продукт на мутрите, които те финансираха и ще си останеш такъв техен гъзолизец!

Александър Иванов: Спомняме си интервюто на Слави с Бойко. Слави и дума не каза, остави баце да си шири коня. ГЛАСУВАТЕ ЗА СЛАВИ – ПОЛУЧАВАТЕ ОТНОВО БОЙКО И ГЕРБ! ЧЕСТИТО!

Соня Христова: Слави сгреши хода

Христо Христов: От човек, комуто през целия живот са му говорили в слушалката какво да рече, от такъв човек какво да очакваме…
Впрочем, ако трябва да съм коректен, имаше изяви и който вероятно не са провокирани от слушалката, така например, редовното изплезване вярвам, че е било някаква самоинициатива.
Ех, Слави, защо не си остана само с Шоуто…
…там имаше своите силни моменти. Лично аз например, по-добре изплезен човек не съм виждал.

Asen Simov: Да, Слави стои откъм брега на Боко!!!Той е и срещу Радев!Въобще Слави се представя за новото лице ама е старото на нещо старо и ретроградно!Важното е да има келепир!

Nikolai Karakashev: Това кой на кой бряг стои ще го установим след изборите.

Николинка Николове: ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ. КАЖИ, ЧЕ СИ ОБЕЩАЛ НА ББ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАЕДНО. НАРОДА ИМА ВЯРА НА ТЕБ ЗА ДА ПАДНЕ ББ ОТ ВЛАСТ. ТИ КАТО НЕГО ЛИ ЩЕ ЛЪЖЕШ?

Александър Александров: Славчоооо, реката има само два бряга , бе ! Сега ли го чуваш това. На единия бряг е Нинова , а на другия Бойко. Като не си на един бряг с Нинова, значи си на другия с Бойко. Аланкоолу , май хабер си нямаш от политика.

Мария Кабурова: Така е ти се целуваш с тиквата ,отива ти особенно като си изплезиш езика . Голям политик си.шоумен

Hristo Hristov: Заигравай се с ГЕРБ и теб ще те дръпне на дъното!

Юлиан Делимоллов: Щом не искаш Нинов, ще се наложи да гушнеш Борисов!

Dimitris Zagoridis: Глупав чалгаджия и такъв ще си останеш

Bogn Tenev: Смешен си!! Ако имаш поне малко мозък(вкоето много се съмнявам) ще престанеш да публикуваш мисли с малкото ти мозъче-или липса на такова

Zornica Alensandrova: Господин Трифон , все си мислех , че идеята е ЗА бъдещето на България а не срещу някой . Аз не виждам нищо лошо в тази покана . Ако така я караме пак нищо няма да се промени . Това означава, че и добрата идея не е добра щом е от другата страна на брега . Нали идеята е в името и просперитета на България ? Или нещо не съм разбрала

Пламен Стоев: А бе,Славчо,какво се правиш на интересен?Не се ли съберете всички срещу герб,всички ще сте загубили.Като се правиш на ВЕЛИК и отказваш тук и там,ти „умния“ правиш прекрасна услуга на герб/против когото простоянно недоволстваш/.Свалете герб,пък после си ги мерете!

Nikola Pashaliev: Слави,а ти нещо направи ли?! Докато беше в БТВ беше кротък и хрисим,като те изгониха,изведнъж стана революционер и борец за нещо си!!!!

Донка Атанасова: Кой си ти че даваш такова оценка за тази жена не можеш да и се закачиш на Малкият пръст

Anton Popov: Този е поредното политическо мекере! Какво може да се очаква от един самозабравил се чалгаджия! При интервюто с Б Борисов се държа като смирена, срамежлива невеста, а сега се перчи.

Ginka Valceva: Може ли да обесниш
На коя страна сте господин Трифонов
На страната на народа?????????
Или на стената на борисов и герб
ИЗЛЕЗ И ДАЙ ОБЕСНЕНИЕ
ОТ ВАШАТА СТРАНА
ЗАЩОТО МИ МНОГО МИРИШИ
ЧЕ СТЕ НА СТРАНАТА НА МАФИЯТА

Ivan Ivanоv: Той е новата патерица на Тиквата.Играта му е да разбие опозиционните сили

Petar Petrov: Слави ако на теб ти се даде мандат за съставяне на правителство с кои партии ще го направиш?!?! С подобно крайно поведение спрямо потенциален коалиционен партньор друго освен политическа криза и нови избори не ни очаква.

Veselka Dimitrova: Това не е шоу Слави , това е политика. Гледай си чалгата.
Борис Караиванов: Славчо, колкото и да се правиш на умен, си оставаш един учиндолски тъпанар! Преди да отговаряш на Нинова, трябва малко да се просветиш, колко законопроекта от БСП са приети за разглеждане през тия 11 години! Не я сравнявай с никой, защото такива тулупи и гъзолизци като теб, нямат място никъде в държавата-благодарение на теб, тази държава изпростача и се чалгализира! Ти си продукт на мутрите, които те финансираха и ще си останеш такъв техен гъзолизец!

Борислав Павлов: Многократно и от различни места е изказвано мнение, че истинската цел на упражнението на Слави Трифонов е да стане патерица на Борисов.
Истината е че само обвдинение на принципа всички срещу ГЕРБ има шансовете за успех. С обявената си позиция Трифонов осигурява ново управление на Борисов и ГЕРБ4.

Galin Yanev: Ех, Слави, Слави, а мислех да гласувам за тебе приятелю. Много голямо разочарование ми поднесе. И как ще свалим Борисов? Всеки за себе си, няма да стане. По- добре си остани в шоу бизнеса. Ще се провалиш. А Борисов ще си ни шиба с двеста.

Александър Иванов: Слави Трифонов с това негово изказване доказа за пореден път, че е патерица на Бойко Борисов и ГЕРБ! БСП е единствената алтернатива, колкото и да не ви се вярва. Ако гласувате за „има такъв народ“, получавате Бойко отново.

Tanya Levenfovа: трябва да си много тъп че да не разбереш за какво иде реч-БСП не иска да прави коалиция точно пък с теб,а да направят единен фронт,сега, за честни избори…

 

Krasimir Kurtev: Да очакваме ли измъченият народ да влезе в колаборация с ГЕРБ чрез „Има такъв народ“… Най-вероятно Да… за жалост…

 

Епицентър

Коментари

More in Коментари

1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024
1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024