Коментари

Камъните падат, падат от небето или как Rolling Stones* съсипва кампанията на Борисов

Камъните падат, падат от небето или как Rolling Stones* съсипва кампанията на Борисов

IMG_20210111_112125
Борисов и дежурният „куфар“ в джипката Нанков са в критична пиар ситуация. Падащи камъни удариха супер продукцията, снимана от Шехерезада по пътища и магистрални отсечки. Розовите репортажи секнаха още след конфузния срив на скална маса на пътя към Рилския манастир, а Борисов и „куфара“ позираха пред камерата само дни преди това.

Бах мааму, рекоха си дори заклети гербаджии, като видяха и чуха, че пак природата е виновна, а не някой началник на блага заплата. Това най-много дразни българинът, затова и Борисов от години набляга на обвиненията, че комунистите не са направили нищо, а каквото все пак са построили, но е калпаво, та се налага да застроява държавата отначало. Митът рухна много бързо. Причината я знаят всички: кражба на голяма част от инвестираните средства.

 

 

 

 

 

 

Още не свестили се от падналите камъни към манастира, почнаха да се сриват скали и кал на други места. Шосето към Своге още е затворено, а от АПИ повтарят едни и същи алабализми за дъжд, подпочвени води и прочие „страхотии“, които, видите ли, се случват единствено в България.

 

 

 

 

Черешката на тортата в Борисовия ПР – метрото, му нанесе удар под кръста. Подът на отсечка от трасето между станция „Театрална“ и „Хаджи Димитър“ се продъни. Вадата, известна като Перловската река, вдигнала вълни 9 бала, почвата не издържала и пясъкът се втечнил. Запомнете тази умност: втечнен пясък. Направихме обстойна проверка за поддръжката, екплоатацията, контрола и възникналите аварии в метра по цял свят. Такава повреда не е отбелязана никъде. Не че няма проблеми, но като обяснените у нас – няма. А метрото в Будапеща минава под Дунав, в Лондон – под Темза, до тях са Парижкото, Петербургското, в Китай, САЩ и пр.

Борисов мълчи, а изпратените в телевизиите разбирачи са ултра неубедителни, смешни и жалки. Само, че и гербаджии научиха кой е строителят и се направиха съответни изводи. Поредни…

 

 

 

 

 

 

Скална маса едва не размаза кола и на любимката на Борисов – магистрала „Струма“. Човекът с тъпана от АПИ вика: Поставената мрежа е задържала за малко свличането на скална маса“. Този човечец наистина е жалка картинка. Но няма как да е друго, като е препоръчан от Нанков, бил е зам., а след това и титуляр областен управител на Ловеч, а образованието му е икономическо или юридическо, не е много ясно. Познанията му за пътищата са колкото и тези по суахили навярно.

 

 

 

 

 

 

Практика в ГЕРБ е такива хора да се спускат – а те се съгласяват – да отговарят за неща, от които нямат понятие. Ако този чуе какво говорят за него истински пътищари (така наричат експертите, завършили специалност „Пътно строителство“), ще се гръмне начаса… Не че Нанков със завършената „География“ и след това задочно магистратура в СУ „Регионално развитие и управление“, отбира нещо от пътища… Но и двата са верни на партията-кърмилница дейци и това явно е достатъчно.

 

 

 

 

 

А земя и камъни се сриват все повече и оголват некадърността на управлението. Преди избори това е наистина лоша работа. Волът като рие, на гърба си рие, – е казал народът.

Свличане спря движението по пътя Крумовград – Момчилград. Камъни затрупаха и отсечка на жп линията в района на Черна Места, Благоевградско. Проблемите в Кресненското дефиле не спират.

 

 

 

 

 

 

Получава се предизборна кампания с лозунги, джипка и падащи камъни. Нещо като Rolling Stones…  Накрая Мик Джагър и компания ще излязат виновни, ако Борисов и ГЕРБ се спънат по пътя към така бленуваната победа на 4 април…

Всъщност по-подходяща за премиера и компания е „Kамъните падат, падат от небето. Капка ми падна на сърцето – изпълнение на бат’ Милко Калайджиев.

 

 

 

 

 

Фрог нюз

Rolling Stones – Търкалащи се камъни на англ. Британска легендарна рок група, един от символите на световния рок с вокалист Мик Джагър.

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024