ИНЦИДЕНТИ

Пребиха зверски жена в трамвая в София заради забележка към пушач

Пребиха зверски жена в трамвая в София заради забележка към пушач

big_b_vhougu

 

 

 

Жена получи хематом на крака и обида направила забележка на пътник в трамвая, който пушил цигара. В отговор той я нападнал, предаде bTV.

„Един господин – запалил цигарка и си пуши вътре и си пие в трамвая. Всички си се возят, никой не му прави забележка. Никой нищо не му казва. При което аз се обръщам и му казах: „Господине, не е редно да се пуши в трамвай“.

 

 

 

Той агресивно ми обясни, че „днес в трамвая се пуши“. Обиди ме, нагруби ме, напсува ме“, разказа пред жената, която не разкри лицето си пред телевизията.

 

 

 

 

Въпреки грубия тон, тя не се отказала: „Отидох при ватмана, почуках му на стъклото и му казах: „Извинявайте, имаме проблем в трамвая – един господин пуши“. Отговорът беше: „Аз проблеми нямам. Ето тук на кабинката има телефон – обадете се“.

 

 

 

Жената набира номера за сигнали при нарушаване на забраната за пушене. Отсреща обаче ѝ отговарят, че са от РЗИ, а щом пуши не ватманът, а пътник – нищо не могат да направят. Съветват я да подаде сигнал на 112. Докато говори по телефона, към нея тръгва човекът, на когото е направила забележка.

 

 

 

 

„Каза ми, че ще ме убие. Ритна ме в крака – силно. След това тръгна да ме рита по-нагоре в корема, но аз се дръпнах между седалките и той излезе от предната врата. В трамвая има камери, които са записали случилото се. Според Столичния електротранспорт ватманът също е предупредил пътника да махне цигарата, но побой не видял.

 

 

 

„Никаква не беше реакцията на околните, а почти всички седалки бяха заети. Те могат да те убият в трамвая и никой нищо няма да направи, най-много някой да снима клипче може би. Пътуваме в градския транспорт със страх.

 

 

 

Това е и по улиците с колите – засече някой някого и се почват едни саморазправи…. Това хората живеем в страх – трябва да се събудим. Нищо няма да се промени, ако почне промяната вътре от нас“, убедена е тя.

 

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024