СВЯТ

Зловещо: Майка удуши 3-годишния си син и 11-годишната си дъщеря… СНИМКИ

Зловещо: Майка удуши 3-годишния си син и 11-годишната си дъщеря… СНИМКИ

 

maika-udushi-3-godishniia-si-sin-i-11-563

 

 

Зловещо убийство! 36-годишна майка е удушила тази нощ децата си със собствените си ръце. Московчанката Алина Жолобова призна за убийството на тригодишния си син и 11-годишната си дъщеря.

 

 

Вечерта на 20 февруари жената удушила децата си в двустаен апартамент в Ясен проезд. След това тя се опитала да се самоубие и междувременно извикала линейка. Жената знаела, че около 21.00 часа съпругът й ще се върне у дома от работа.

 

 

Приблизително по това време Игор Жолобов се завърнал от офиса за продажби на маркови дрехи, където работи като ИТ специалист. В апартамента било тъмно. Мъжът влязъл в кухнята, за да вечеря. Той не събудил жена си и децата си, мислейки, че вече спят. Жолобов дори не можел да си представи, че съпругата му умира в съседната стая и че децата вече са мъртви. След 20 минути лекари почукали в апартамента.

 

 

 

„Казах, че не сме викали линейка. А те ми съобщиха, че се е обадил женски глас. Влязох в стаята, започнах внимателно да събуждам жена си, почувствах, че ръката ми е мокра – това беше кръв. Алина лежеше на леглото, до сина ни“, разказва пред kp.ru бащата Игор Жолобов.

 

 

Не е било възможно да се спасят тригодишно момче и сестричката му на 11 години. А 36-годишната майка е откарана в реанимация. Игор Жолобов каза на разследващите, че не са влизали в конфликт със съпругата му. Не са се карали предния ден. Той не сдържа емоциите си, плаче през цялото време. Съседите също казаха, че са прилично семейство.

 

 

 

 

 

Лекарите откарали Алина Жолобова в реанимация. Едва на сутринта тя се опомнила и казала, че не е могла да понесе морализаторстването на съпруга си.

 

 

 

„Аз ги убих, аз. През цялото време правех всичко погрешно. Не чистех, готвех по грешен начин. Съпругът ми не харесваше нищо“, казва Алина Жолобова по време на разпит.

 

 

 

Двойката се жени преди 13 години. Алина дошла от Орск в Москва, работела в магазин за дрехи. Родила се дъщеря, после син. Семейството се е издържало изцяло от Игор. Алина се занимавала с домакински задължения, водела 11-годишната си дъщеря на училище (5 клас), а тригодишния си син – на детска градина. Бабите и дядовците често прекарвали време с внуците си.

 

 

 

 

Бащата…

 

Младото семейство никога не е било на психиатричен отчет, не е влизало в полицията. Веднъж Игор Жолобов бил съден за пиене на алкохол на обществено място – бил глобен с 500 рубли.

 

 

 

Разследващите продължават да установяват всички обстоятелства на инцидента. Назначени са съдебно-медицински експертизи. Жената е заплашена от 8 до 20 години затвор.

 

Гласнюз бг

loading...
СВЯТ

More in СВЯТ

ek_zaharieva_29_10

ЕС налага нови санкции на Русия, Захариева също гласувала „за“

февруари 22, 2021
acb2b91fada54150811f973b3677ff59

ООН се събуди: Светът е изправен пред пандемия от нарушения и поругаване на човешките права

февруари 22, 2021
big_1e61

СЗО обяви, че пандемията ще приключи през 2022 година

февруари 22, 2021
bryuksel-predlaga-minimalni-zaplati-633

Брюксел предлага минимални заплати за цяла Европа! Ще доживеем ли?

февруари 21, 2021
balgarki-omajeni-v-dubai-sashto-imat-seriozni-problemi-1

Българки, омъжени в Дубай, също имат сериозни проблеми

февруари 21, 2021
560x315

Бил Гейтс: Всички богати държави трябва да преминат на 100% към синтетично месо

февруари 21, 2021