Коментари

Мда… да чукаш по поцинковани кофи не е като да управляваш държавата, същото се отнася и за държенето на пожарникарски маркуч!

Мда… да чукаш по поцинковани кофи не е като да управляваш държавата, същото се отнася и за държенето на пожарникарски маркуч!

Screenshot_20210219_095746

 

 

 

Неуважаема председател на Народното събрание, г-жа строител на бъдещето на България и на поцинковани кофи по съвместителство. Разбрах, че в поредното си смехотворно интервю по бнт сте говорила за това, че сте учила съпротивление на материалите в училището за поцинковани кофи.

 

 

Това „велико“ постижение го изтъквате в контекста на този ваш цитат: “Ако имаш силна опозиция, която да задава темите на деня, която да задава дебата, ще имаш отсреща и отговор, който ще бъде много по-сериозен, много по-мотивиран. Повярвайте ми, учила съм съпротивление на материалите и ги знам тези неща.”

 

 

 

Това, което разбираме от фриволния ви поток на мисъл без редакция на здравия разум – означава, че ако имаше силна опозиция, вашият отговор – на управляващите—би бил по-мотивиран.“ Т.е. вие понеже сте решили, че нямате силна опозиция, не сте длъжни да давате отговори. Така всеки човек, който не е загубил разума си, би прочел хаотичните брътвежи на съзнанието ви.

 

 

 

 

Неуважаема г-жа, не само дизайнерите на поцинковани кофи разбират от Сопромат – нали така са ви учили в училището? И други разбираме, въпреки, че не сме от училището за поцинковани кофи. Нека да ви кажа пък аз за съпротивлението на материалите – особено при полимерите. Знаете ли, г-жа, какво е полимер? Силно се съмнявам, но за да ви го представя по-елементарно – това е една интересна молекула, която има тенденцията да си връща формата при стрес.

 

 

 

За ограниченията на вашия интелект, конкретно, ще ви представя пример с един ластик. Разтягаш го, а той пак си връща формата. Обаче, ластикът от прекалено много разтягания се къса, нали така? На това му казват точка на еластичност, т.е молекулата не издържа да я стресират. Та мисълта ми е, когато си мислите за съпротивление на материалите в контекста на народното търпение към вашето управление, си мислете за този ластик. Или си мислете какво става след като на някой са му опъвали нервите до безкрай.

 

 

 

Мда… да чукаш по поцинковани кофи не е като да управляваш държавата, същото се отнася и за държенето на пожарникарски маркуч!

Татяна Кристи

Коментари

More in Коментари

bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024